mate05 0 #1 Napisano 9 Marca 2012 Witam , posiedam ten oto model Orienta , ma on dla mnie wartość bardziej pamiatkową , kilkadziesiąt lat przeleżał na strychu , i jak widac jego stan jest opłakanya na zdjęciu wyszedł jeszcze gorzej . Jako ze jestem kompletnym laikiem w temacie zegarków prosiłbym o opinie zarówno o marce , tym konkretnym modelu i pomoc w oszacowaniu wartości . Gdy byłem dzisiaj u zegrmistrza dowiedzialem sie że doprowadzenie go do stanu uzywalności to 90 zł jednak zapomniałem zapytac o jego wartość .Pozdrawiam i z góry dziekuję za pomoc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bogdancz 7837 #2 Napisano 9 Marca 2012 Częściowo sam już udzieliłeś sobie odpowiedzi ile zegarek jest wart dla Ciebie- wartość sentymentalna - bezcenna!A na poważnie, regulamin Forum nie przewiduje wyceny zegarków przez jego uczestników.Zajrzyj na znane portale aukcyjne i poszukaj tam egzemplarzy w podobnym stanie, jak ten który przedstawiłeś na fotkach 0 ,,Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej - szaleniec? (George Carlin) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach