be-ja 0 #1 Napisano 14 Kwietnia 2012 Szanowni Kol co sądzicie o tej ofercie z Forum http://zegarkiclub.pl/forum/topic/72379-seiko-5-sports-seamaster-snz391/jestem zainteresowany tym zegarkiem, ale nic nie mogę znależć w necie biorąć dane z opisu. Pzd be-ja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Breitling 10 #2 Napisano 14 Kwietnia 2012 A co chcialbyś wiedzieć o nim?Dobrze gdybyś napisał PW do sprzedającego z prośbą o szersze informacje 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
be-ja 0 #3 Napisano 15 Kwietnia 2012 Np. Specyfikacja producencka czy faktycznie M-J (SNZ 391)? lata kiedy produkowany był model Pzd be 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamyk45 0 #4 Napisano 15 Kwietnia 2012 W Seiko wszystko jest zapisane na deklu. Jak czytać - zajrzyj tu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
be-ja 0 #5 Napisano 15 Kwietnia 2012 Nie kumam tak anglika a może jestem tępy bo z deklem to nie tak jak na wzorze np A4 01lub 07G0. Kol może mi ktos pomorze kto się orientuje lepiej w temacie odszyfrowania modelu. Nie wynika to z lenistwabo juz kilka godzin poswięciłem i nic nie mogę znależć odnośnie tego zegarka. Mam tylko zapewnienie właściciela że oryginał i nic poza tym. Pzd be-jaPs użyłem translatora ale dalej nie wszystko jest dla mnie jasne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach