Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

mememe

Dzień Dobry!

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień Dobry!

Jestem młodym człowiekiem, zainteresowanym zegarmistrzostwem. Zaczęło się od zniszczenia budzika Slava. Oczywiście jako kilkuletni łepek. Potem wielogodzinna obserwacja PRL-owskiego budzika kwarcowego Mera-Poltik. Następnie - lektura "Technologii mechanizmów zegarowych. Mechanizmów".

Jestem bardziej "teoretykiem". Nie umiem wiele zrobić przy czasomierzach. W zasadzie jedynym, jakim się zajmowałem, to kukułkowy Majak. Moja kolekcja jest niewielka. Składa się z kukułkowego Majaka, budzika Slava (nie tego zniszczonego :)), Mir (w sumie to chyba jedno i to samo), kilku chińskich budzików kwarcowych. Z zegarków mam ich 3, z czego najdroższy i najbardziej "prestiżowy" to kwarcowy Timex. He he.

Ode mnie: bardzo fajne forum, pobudza wyobraźnię, zachęca do marzeń i może kiedyś zakupów różnych czasomierzy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.