Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Looki74

Pomocy! Hamilton x-wind khaki nie dokręca się koronka

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem nowy na forum (to znaczy przeglądam od dłuższego czasu ale jeszcze nie pisałem) więc serdecznie wszystkich witam. Mam problem z moim hamiltonem. Koronka od ustawiania czasu i daty nie dokręca mi się :(. Byłem u Pana Piotra (Kowala z Basztowej w Krakowie) coś przesmarował, poczyścił i powiedział, że więcej nie zdziała, bo nie ma odpowiednich narzędzi. Mówił, że kominek ma zjechany gwint, a jest on mocno wbudowany i nie jest w stanie tam nic przegwintować... :( . Uwielbiam ten zegarek i chciałbym go naprawić, bo taki detal wkurza najbardziej...Pomóżcie koledzy, proszę. Dajcie namiar na kogoś (bo podobno ASO Hamiltona w Polsce nie ma) kto byłby w stanie to zrobić....

p.s.

Zachciało mi się hobby z noży na zegarki poszerzać to mam (zegarek btw na forum knives.pl kupiony ;) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem nowy na forum (to znaczy przeglądam od dłuższego czasu ale jeszcze nie pisałem) więc serdecznie wszystkich witam. Mam problem z moim hamiltonem. Koronka od ustawiania czasu i daty nie dokręca mi się :(. Byłem u Pana Piotra (Kowala z Basztowej w Krakowie) coś przesmarował, poczyścił i powiedział, że więcej nie zdziała, bo nie ma odpowiednich narzędzi. Mówił, że kominek ma zjechany gwint, a jest on mocno wbudowany i nie jest w stanie tam nic przegwintować... :( . Uwielbiam ten zegarek i chciałbym go naprawić, bo taki detal wkurza najbardziej...Pomóżcie koledzy, proszę. Dajcie namiar na kogoś (bo podobno ASO Hamiltona w Polsce nie ma) kto byłby w stanie to zrobić....

p.s.

Zachciało mi się hobby z noży na zegarki poszerzać to mam (zegarek btw na forum knives.pl kupiony ;) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

naprawdę nikt nic nie potrafi poradzić???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawie każdy zegarmistrz powinien sobie z tym poradzić. Wyjmie uszkodzone części, prześle do zakładu, który mu to wykona i po sprawie. Trzeba się liczyć ze "śladami" naprawy, bo to nie fabryka. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.