Vhaniss 0 #1 Napisano 7 Maja 2012 Hej, jestem tutaj nowy i szukam swojego pierwszego zegarka http://allegro.pl/ogromna-omega-48mm-extra-model-1903r-i2328059313.html czy ta aukcja jest w porządku? Czy to nie ściema i ile mniej więcej jest wart ten zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
northstar57 0 #2 Napisano 7 Maja 2012 Witam, kupowałem już od tego sprzedawcy jedną pasówkę i jestem bardzo zadowolony, zegarki są naprawdę sporych wymiarów i dobrze się prezentują na ręce. Poza tym same pozytywne komentarze, więc wszystko powinno być ok. Jeśli chodzi o sam mechanizm to nie jestem specjalistą ale wydaje się Omegowski z racji charakterystycznych elementów jak kamienie w shatonach, numerowanie czy mostek z mikro regulacją , ale raczej mało spotykany. Model ciekawy, ale cena nie jest do przewidzenia różnie to bywa jeśli chodzi o pasówki czasami idzie za przypuśćmy 1500zł a czasem trudno upolować coś ciekawego za mniej niż 2000zł. Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach