Simon 0 #1 Napisano 27 Sierpnia 2008 Zdjęcia niestety z ręki, bo statyw mi się popsuł. Sam zegarek wygląda prześlicznie - z obu stron, aż się zastanawiam którą go założyć Cyka równie pięknie. Po prostu poezja. Jest duży i mimo początkowych wątpliwości na mojej chudej ręce prezentuje się kapitalnie. Ogromne podziękowania dla Pana Pawła, zwanego Tik Takiem - za pomoc, cierpliwość i podejście do klienta. Do obejrzenia większej ilości zdjęć w pełnej rozdzielczości zapraszam tutaj: http://www.flickr.com/photos/simonrejman/s...57606978385844/ 0 Epos 3369 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m.kuch 50 #2 Napisano 27 Sierpnia 2008 :shock: Robi wrazenie, gratuluje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kortyzol 3 #3 Napisano 27 Sierpnia 2008 ładny tyłeczek, chyba ładniejszy niż przodek :razz: 0 ???????? => ta choroba dobrze ROCKuje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skomplikowany 0 #4 Napisano 27 Sierpnia 2008 Kurcze nie widzialem, ze Epos robi dziurbilony. No i tenszanghaiski grawer na werku. Dlatego taki pokrecony, bojak sie plynie dzonka po Jangcy to strasznie kiwa. :mrgreen: :wink: Gratuluje, niech sie dobrze nosi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Simon 0 #5 Napisano 27 Sierpnia 2008 Dziękuję za gratulacje. Przód na żywo prezentuje się jednak lepiej - sprawdza się powiedzenie, że zegarek trzeba zobaczyć na własne oczy, żeby poznać jego prawdziwe piękno A dziura mimo że nie turbilionowa jest świetna :] A po Jangcy nie pływałem 0 Epos 3369 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #6 Napisano 27 Sierpnia 2008 śliczny, choć imo bez dziury byłby jeszcze piękniejszy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzesD 0 #7 Napisano 27 Sierpnia 2008 wygląda prześlicznie - z obu stron, aż się zastanawiam którą go założyć Ja bym go założył deklem do góry: -) żartuję oczywiście, bo zegarek jest naprawdę ładny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #8 Napisano 27 Sierpnia 2008 Kurcze nie widzialem, ze Epos robi dziurbilony. No i tenszanghaiski grawer na werku. Dlatego taki pokrecony, bojak sie plynie dzonka po Jangcy to strasznie kiwa. :mrgreen: :wink: Gratuluje, niech sie dobrze nosi. Rozumiem, ze zartujesz i wszystko jest OK, ale nazwa "dziurbilion" nie jest tu na miejscu, bo ani Epos, ani jego dealerzy nie sugeruja, ze sprzedaja zegarek z tourbilionem. 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skomplikowany 0 #9 Napisano 27 Sierpnia 2008 Ten "dziurbilon" jest jak przeklenstwo w zdaniu.Dodaje wypowiedzi ekspresji. Mowiac prosto jest po to by przykuc uwage.Tak to byl zart, a kto nie pojal, ten jest .... A zegarek jest calkiem fajny. Mialem w rekach, to wiem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossi77 0 #10 Napisano 27 Sierpnia 2008 Widać na fotkach wysoką jakość wykonania i precyzję.. :twisted: Bardzo mi się podoba... gratuluję :smile: 0 pzdr.rossi77 "...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach