lukaszr 61 #1 Napisano 13 Lutego 2009 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kyle 3 #2 Napisano 13 Lutego 2009 jak już pisałem - masakra (pozytywna). Mocno ciągnie rękę w dół? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #3 Napisano 13 Lutego 2009 Mocno ciągnie rękę w dół? Być może na bransolecie odczuł bym ciężar, na gumie nie miałem wrażenia ciężkości, na co dzień noszę Glycine więc już się przyzwyczaiłem do ciężaru (kostka już dawno przestała być czerwona ) A cha: jest kolejna wada (poza mięciutką gumą) -- NIE SŁYCHAĆ TYKANIA -- 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tryton #4 Napisano 13 Lutego 2009 Gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #5 Napisano 13 Lutego 2009 nie słychac tykania bo za duza kopuła jest a werk pewnnie w nim wyglada jak embrionek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nygen 0 #6 Napisano 13 Lutego 2009 Ani sprzętu, ani umiejętności hmmm Fajny sikor. Taki... mocny? 0 Co zostało zobaczone, już się nie "odzobaczy" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nick555 25 #7 Napisano 13 Lutego 2009 Fajny dekiel. Po dłuższym zastaanowieniu stwierdzam że mógłby mieć ciut mniejsze logo/napis na tarczy. Swieci w miarę? 0 FORZA Robert! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #8 Napisano 13 Lutego 2009 Po dłuższym zastaanowieniu stwierdzam że mógłby mieć ciut mniejsze logo/napis na tarczy. Swieci w miarę? Z logo może masz rację, choć na szczęście nie razi. Świecenia nie pokazałem bo baterie zdechły, jest dobrze choć długości nie mierzyłem, dla mnie i tak git, w Glycince nie mam w ogóle 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tryton #9 Napisano 14 Lutego 2009 lukaszr, ile on ma w uszach ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #10 Napisano 14 Lutego 2009 22 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tryton #11 Napisano 14 Lutego 2009 Mierzyłes czy opierasz sie na info ze strony ? pytam bo coś mi wygląda na więcej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #12 Napisano 14 Lutego 2009 Mierzyłes ? suwmiarką 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariuszA 1118 #13 Napisano 14 Lutego 2009 Świetny jest ten nurek, kolejny 1000 metrowiec, który mi się podoba. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kortyzol 3 #14 Napisano 14 Lutego 2009 ale pancernik, a jaki dekielek Gratuluje. 0 ???????? => ta choroba dobrze ROCKuje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tryton #15 Napisano 14 Lutego 2009 suwmiarką No to jakies złudzenie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #16 Napisano 14 Lutego 2009 Bardzo fajny! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #17 Napisano 16 Lutego 2009 Kurde, chyba milion zdjęć i jedno nie rozmazane ale znowu jasne. Nie wiem jak wy te świecące foty robicie, no nic będę próbował dalej, na razie jedna W szafce z garnkami :) 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tryton #18 Napisano 16 Lutego 2009 Kurde, chyba milion zdjęć i jedno nie rozmazane ale znowu jasne. Nie wiem jak wy te świecące foty robicie, no nic będę próbował dalej, na razie jedna a uzywa Kolega statywu ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #19 Napisano 16 Lutego 2009 nie, kłade obydwu na półce i cykam, ale mi nie chce ostrości w ciemności złapać 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tryton #20 Napisano 16 Lutego 2009 a masz w aparacie manual? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #21 Napisano 16 Lutego 2009 mam w canonie s5 ale go nie używam bo kicha straszna wychodzi a w manualu to ja niekomprende dlatego lecę nikonem L101 a tam nie ma 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tryton #22 Napisano 16 Lutego 2009 No to trza sie podszkolic w manualu chyba troszke przesadzasz ze z canona taka kicha wychodzi, ja tez robie canonem nawet gorszym i nawet znosne wychodzą foty. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #23 Napisano 16 Lutego 2009 chyba troszke przesadzasz ze z canona taka kicha wychodzi, ja tez robie canonem nawet gorszym i nawet znosne wychodzą foty. Kupiłem go bo chciałem coś lepszego, nikona już wystawiłem na allegro, ale jak zobaczyłem jak wychodzą foty to wycofałem aukcje. normalnie kasza wychodziła w pomieszczeniu, z dobrym światłem było ok.Brałem obydwa, oczywiście na automacie, bo jak pisałem z manuala jestem analfabeta, cykałem fotki jednocześnie w tych samych miejscach w tym samym czasie, nikon - super, canon - kasza. a tu jeszcze kilka (z nikona oczywiście) i jeszcze na moim małym nadgarstku i świecenie 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Classified #24 Napisano 16 Lutego 2009 Cokolwiek by nie mówić, ten zegarek to jednak kobyła. I to ładna kobyła. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #25 Napisano 16 Lutego 2009 Fakt, zegar świetny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach