Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość ponuraczek

Witajcie :)

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ponuraczek

Witam wszystkich forumowiczów, pewnie jak ja beznadziejnie zakochanych w cykających cackach!!!

Ze mną to było tak: poszedłem do zegarmistrza wymienić baterię w moim kwarcoku... facet popatrzył, uśmiechnął się, wysunął szufladę... a po 15 minutach wyszedłem z TYM:post-0-0-57673500-1331129118.jpg

To był ostatni dzień tamtego roku... Teraz mam kilku przyjaciół do nakręcania :) Oczywiście na razie pomimo kilkumiesięcznego przekopywania się przez forum, niewiele mogę się mądrzyć... :P Ale, że jest to chyba niezły uniwersytet zegarkowy czegoś w końcu się dowiem!

Acha, mój Action... nawet nie wiem czy oryginalny, wiem tylko, że ładny :) A tak na ręku wygląda ten krasnal:post-0-0-93305700-1331129119.jpg

Przepraszam za jakość zdjęć... To też poprawię! A tu jeszcze jeden przyjaciel...

post-0-0-11160500-1331129121.jpg

No dobra, a teraz ciekawe, czy nic nie spartoliłem... mam nadzieję, że admin w dobrym humorze... :P

Wkrótce na zdjęciach reszta mojej na razie skromnej kolekcji... Od wczoraj na ręku amfibia nuras czarny... :)

Pozdrawiam wszystkich! Pora się uaktywnić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozdrawiam:)

bardzo fajne fotki.

Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie

Adam Wisniewski - Snerg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.