keny james 0 #26 Napisano 7 Kwietnia 2014 Muszę ten zegar zakupić. Już dorastamy do tego....chyba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #27 Napisano 10 Kwietnia 2014 Oświadczam uroczyście, że zaprzestaję zamieszczania swoich zdjęć zegarków w galerii szanownego Forum. Może jakieś szybkie nadgarstki, nabytki... Ale galeria nigdy! :) To co ja mam powiedzieć Właściwie ja już się dostosowałem , zamieszczam minimalna ilość zdjęć Jak oglądam takie galerie jak Kolegi Gio - to wiem że robię prawidłowo Kolego Gio - rewelacyjne zdjęcia . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gio 2583 #28 Napisano 10 Kwietnia 2014 Niezmiernie mi miło, że Wam się podobają, jednakowoż nie wieszam ich tu po to, żeby wzbudzać w Was zwątpienie:-) Bo jak tak dalej pójdzie, to z obawy przed Waszymi reakcjami sam zaprzestanę publikacji:-DA mam już pomysł na fajną sesję Seiko Samuraja. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pudlarz 8 #29 Napisano 10 Kwietnia 2014 Hej. Raz jeszcze gratulacje za całokształt! Zrób jeszcze jakieś zdjątka jak leży na ręce ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach