Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Artur11975

Pomóżcie dobrać pasek do casualowego EDC. Niechaj Mędrcy się wypowiedzą

pomóżcie wybrać najlepszy pasek - do Eposa 3402  

7 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam grono Koleżanek i Kolegów.

Proszę o wskazanie typów paska, jakie Waszym zdaniem najlepiej pasują do zegarka z tematu. Zegar jest tak piękny, że nie chcę go szpecić, tylko odpowiednio ubrać :)

Jeśli pośród wskazanych pasków nie ma według WAS właściwego,takiego jaki Wy założylibyście to proszę o propozycje w linkach :)

post-68228-0-60923200-1398532552_thumb.jpg

post-68228-0-44433500-1398532569_thumb.jpg

post-68228-0-54395500-1398532585_thumb.jpg

post-68228-0-71954500-1398532601_thumb.jpg

Sądzę, że Wasze podpowiedzi pomogą również innym niezdecydowanym, którzy stoją przed wyborem paska do podobnych casualowych zegarów.

pozdrawiam Wszystkich :)

Artur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

number 4

<script src="//widget.time.is/t.js"></script>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Koledzy za pierwsze sugestie i proszę kolejnych Forumowiczów o opinie...

Jeżeli widzicie inny pasek niż te przedstawione przeze mnie to Miło by było gdyby jako uzasadnienie każdy z Kolegów wkleił może przykładowe zdjęcie lub link. :) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artur, żaden z pasków się nie gryzie. Moim zdaniem najsłabszy jest ostatni (z tego co widzę to firmowy Eposa).

Na pewno fajnie wyglądałby jakiś prawdziwy custom z dobrej jakości krokodyla np. coś takiego:

DXzzarB.jpg

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artur, żaden z pasków się nie gryzie. Moim zdaniem najsłabszy jest ostatni (z tego co widzę to firmowy Eposa).

Na pewno fajnie wyglądałby jakiś prawdziwy custom z dobrej jakości krokodyla np. coś takiego:

DXzzarB.jpg

Świetny ten pasek, tylko na mój rozum chyba taki ale czarny? Jaki kolor Pasuje Twoim zdaniem?

Ps. Ja bardziej ucho do muzyki wystałem w kolejce u "Boga" , zmysłu estetycznego nie mam za grosz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prosze o dalsze sugestie :)

Według mnie numer 2 i 4_ zobacz sobie w google grafika Hirsch rivetta czarny, miałem go i jest ciekawy, mógłby pasować i rzadko spotykany :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten zaprezentowany przez eye_lip jest mega, moznaby zmienic jedynie fakture (z innej czesci zwierza :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez Pysznie
      Cześć! 

Muszę zmienić pasek w swoim Vostok Europe Gaz-14 Limousine, bo dotychczasowy, oryginalny już się mocno zmęczył wizualnie oraz nieciekawie pachnie. 

Na chwilę obecną jestem przy pasku Pattini:

http://www.pattini.pl/index.php/paski-do-zegarkow/paski-do-zegarkw/pasek-do-zegarka-mod-64

Kupować takowy pasek czy może mielibyście dla mnie inną propozycję? 

Pozdrawiam,
      Pysznie

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.