Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Krzysiek97

Casio G-Shock GA-110

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.Jako że kupiłem podróbkę G-shocka , a zależało mi na oryginalnym ,postanowiłem nabyć jeszcze jeden model.Tym razem nie na żadnym olx czy innych badziewiach , ponieważ po głębszej analizie stwierdziłem że z wszystkich zegarków które są tam wystawione , KAŻDY JEDEN TO PODRÓBKA.

Postanowiłem dokonać zakupu na allegro , jednak nadal się obawiam by 2 raz nie trafić na chiński badziew.

Interesuje mnie model Ga-110 , a dokładnie ta kolorystyka :

http://www.gshock.com/watches/Classic/GA110GB-1A

Czy moglybyście mi pomóc z wyborem w jakim sklepie na allegro , lub u którego sprzedawcy taki model zakupić , żebym miał pewność że będzie on oryginalny , z gwarancją ?

Wiem że na allegro można kupić taniej , a ktoś na forum mi powiedział że tam też są zaufani sprzedawcy.Prosił bym o aukcje w których zegarki będą w dobrych cenach :)

Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.Krzysztof

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy nie ma jakichś aukcji na których ten zegarek jest tańszy ? Przeglądałem i były za 320 zł nawet , za 450 to u mnie w CASIO w galeri on jest :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie widzę tańszej oferty na allegro. Weź pod uwagę, że ta wersja kolorystyczna ze względu na swoje lanserskie walory ma po prostu wygórowaną cenę. Bling-bling przecież musi kosztować. ;) Niektóre modele z serii GA, które różnią się tylko wyglądem, można kupić poniżej 300 pln z pewnego źródła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

" Z pewnego źródła " mogę wiedzieć co to za źródło :D ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na przykład to samo, które podałem wyżej. ;)

Z tym "poniżej 300 pln" odrobinkę przesadziłem (nie śledzę ostatnio cen, z okazji okresu wakacyjnego chyba nieco poszły w górę), ale za około 300 już wybór jest spory, np. coś takiego - tu przynajmniej godzinę da się odczytać. ;)

http://allegro.pl/zegarek-casio-ga-150bw-1aer-g-shock-gw-pl-wawa-i4350105583.html

Ten sam sklep ma też drugie konto na allegro: http://allegro.pl/zegarek-casio-ga-100-1a1er-g-shock-gw-pl-wawa-i4401796183.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Że tak powiem , Ja pie***le ... jaki ja jestem głupi ... zamiast dołożyć 100 zł i kupić tego GA - 100 z allegro  , u pewnego sprzedawcy , to nie wiem co mnie pokusiło kupić na tym zakichanym OLX i jeszcze dać 200 zł za podróbkę no ...

Dobra panowie i panie , ten Ga - 110 bardzo mnie przekonuje , a nosząc na ręku tą chińszczyznę czuję się źle. Chociaż mimo tego że to podróbka to wygląda jak oryginał , ciężko było mi odróżnić, dlatego jestem pewny że oryginał mi długo posłuży i będzie jeszcze bardziej kozacko.Myślę że Ga - 110 będzie okej , dlatego dozbieram trochę hajsiwka i zamówię sobie ,tylko zastanowię się nad kolorem :) Dziękuję wszystkim za pomoc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.