Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Varrient

Timex T2P184

Rekomendowane odpowiedzi

Timex nie cieszy się zbyt dobrą opinią na forum. do 200zł można znaleźć jakiegoś ciekawego Lorusa (na mechanizmach Seiko).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek niby ok ale coś bardziej eleganckiego bym potrzebował a z lorusa w tej cenie raczej nic nie można dostać 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

generalnie musisz albo zwiększyć budżet, albo liczyć się z tym, że zegarek będzie gorszy. za ok. 300zł możesz już mieć automatyczne Seiko 5.

zdefiniuj jeszcze pojęcie "elegancki" bo pierwsze było chrono ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obecnie mam Casio Dw 5300 ale on jest już troszkę stary i wygląda już niezbyt jak na te czasy (mimo że stan zegarka dobry)

Zastanowię się jeszcze nad zakupem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie elegancki znaczy klasyk na skórzanym pasku. Jeśli chciałbyś zostać przy Lorusach to zobacz sobie np. RS956BX9 albo RN404AX9. Oba mają ładne koperty w kolorze złota i prezentują się moim zdaniem świetnie. Pasują do każdego stroju, a marka faktycznie cieszy się dobrą opinią. Można też zaszaleć i pokusić się o elegancję w nowym wydaniu ;) Ostatnio coraz bardziej przemawiają do mnie takie połączenia jak w RH992CX9. Złota koperta i czarny gumowy pasek? Czemu nie? ;)  Chociaż nijak ma się do koszulki polo, o której wspomniałeś, dlatego stawiam w tym przypadku jednak na tradycyjne wzornictwo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.