Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

boguchwal

bloger wita forumowiczów

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć! Zegarkami pasjonuje się od ładnych kilku lat, a forum przeglądam od około 2-3 lat (do tej pory biernie). Kilka miesięcy temu założyłem bloga o zegarkach. Mało innowacyjny pomysł - pewnie pomyślisz. A ja powiem, że brakuje miejsca w sieci gdzie można zobaczyć ładne i przystępne cenowo zegarki. Dodatkowo staram się w jak najprostszy sposób wytłumaczyć zagadnienia związane z zegarkami, tak żeby je każdy laik zrozumiał. Zdaje sobie sprawę, że takie zegarki nie cieszą się zbyt dobrą opinią na tym forum, ale jest sporo osób, które takich informacji poszukują. Jak na blogera przystało, trochę się rozpisałem ;)

dlaczego zarejestrowałem się na forum? Bo znalazłem tutaj mnóstwo cennych informacji, a teraz chciałbym się zrewanżować i oddać coś światu ;)

z pozdrowieniami,
boguchwal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj, i .... się rewanżuj. Poczytamy zobaczymy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki za odpowiedź :) nie będę od razu rzucać linkami, bo to byłoby nie na miejscu. Jeśli masz ochotę coś poczytać to link do bloga znajdziesz na moim profilu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

brakuje miejsca w sieci gdzie można zobaczyć ładne i przystępne cenowo zegarki.[...] Zdaje sobie sprawę, że takie zegarki nie cieszą się zbyt dobrą opinią na tym forum, ale jest sporo osób, które takich informacji poszukują.

zależy co rozumiesz pod pojęciem "przystępne cenowo". akurat na TYM forum nie ma jakieś nagonki na tanie zegarki i jak ktoś szuka porady zakupu za 200zł to zawsze znajdzie propozycje bez linczu i krytyki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz rację. W tym przypadku bardziej dyskusyjne jest słowo "ładne". Z tańszych zegarków zazwyczaj proponujecie marki zegarkowe, odradzając marki modowe, które ja lubię. Chociaż wiem, że jest tu sporo osób, które posiadają takie zegarki i są z nich zadowolone. Myślę, że takie osoby najprędzej znajdą u mnie coś interesującego. Oczywiście cenię tradycyjne marki szwajcarskie, japońskie czy rosyjskie, ale o takich zegarkach jest co najmniej kilka portali czy blogów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.