Gość davidofx #526 Napisano 8 Listopada 2015 Ja już poniedziałek Ale w salonie porownam bo mają trzy modele. Wysłane z mojego SM-N920G 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #527 Napisano 8 Listopada 2015 Chodzi mi o naświetlanie indexow bez przyciskania podświetlenia czy fluorescence light czy jest różnica w jasności między białym a pomarańczowy Wysłane z mojego SM-N920GPrzeważnie jest tak, że te jaśniejsze w ciemności też są jaśniejsze, ale w Mudzie organoleptycznie jeszcze nie sprawdziłem, więc nie powiem na pewno... 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
login 1 #528 Napisano 8 Listopada 2015 To ja zapłacę w TT że zniżkami 2500 więc za używany bardzo drogo. Jak byś dał inna kwotę to mogli byśmy się dogadać. Wysłane z mojego SM-N920GTo może weź 2szt. jedną dla mnie. Może jeszcze coś urwą...? iOS 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
draki 0 #529 Napisano 8 Listopada 2015 To może weź 2szt. jedną dla mnie. Może jeszcze coś urwą...? iOSA to wcale nie jest głupi pomysł - jak byśmy w kilku wbili do sklepu to można by na pewno za dobrą cenę wyrwać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #530 Napisano 8 Listopada 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #531 Napisano 8 Listopada 2015 (edytowane) Uwaga!!!!!!!! Dzwoniłem do znajomego i da radę taniej ale musi nas być jak najwięcej.Im nas więcej tym taniej. Wiec panowie działamy! Wysyłać nr telefonu na priv jutro będę dzwonił i sie umówimy. Edytowane 8 Listopada 2015 przez davidofx 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkk 1 #532 Napisano 8 Listopada 2015 @upCo to za znajomy i co oznacza "taniej" ? Poniżej 1800zł ? Bo za tyle można z usa z opłatami ściągnąć. Przy okazji, zna ktoś jakiś japoński zaufany sklep w którym można w miarę tanio wyrwać żółtą wersję? Mówiąc tanio mam na myśli coś w granicach 1800zł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
floyd 2420 #533 Napisano 8 Listopada 2015 Nie popadajmy w skrajności. Za 1800 z legalnej polskiej dystrybucji to nie realne. 0 Wiele się musi zmienić, aby wszystko zostało po staremu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #534 Napisano 8 Listopada 2015 (edytowane) Majkk Ja kupuje w Polsce z gwarancją a nie bez niej i bez polskiej instrukcji. Bo z Japonii gwarancji w Europie nie uznaja. A ja nie będę oszczędzać przy takiej kwocie. Ale nie o tym jest teraz rozmowa więc jak widzisz jakie kwoty to szukaj za granicami.Ja szukam osób chętnych do zakupu. Wysłane z mojego SM-N920G Edytowane 8 Listopada 2015 przez davidofx 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
floyd 2420 #535 Napisano 8 Listopada 2015 Zastanawia mnie jedna rzecz, taniej niż 500 baksow nie znalazłem do tego dochodzi duża szansa doliczenia 23% vatu czyli 500 baksów plus 50 za przesyłkę plus 23% vatu od całości. Więc nie wiem można go kupić w cenie 1800pln , ofc nie mam na myśli przemytu, bo to inna bajka wtedy omijamy na 100% vat. 0 Wiele się musi zmienić, aby wszystko zostało po staremu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #536 Napisano 8 Listopada 2015 Jedyna alternatywa to zakup u tomo tylko brak tej nieszczęsnej polskiej instrukcji... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkk 1 #537 Napisano 8 Listopada 2015 Majkk Ja kupuje w Polsce z gwarancją a nie bez niej i bez polskiej instrukcji. Bo z Japonii gwarancji w Europie nie uznaja.A ja nie będę oszczędzać przy takiej kwocie. Ale nie o tym jest teraz rozmowa więc jak widzisz jakie kwoty to szukaj za granicami.Ja szukam osób chętnych do zakupu. Wysłane z mojego SM-N920G Żle mnie zrozumiałeś. Ja jestem jak najbardziej zainteresowany, po prostu chciałem jakieś info uzyskać. Cena 1800zł to oczywiście nie PL dystrybucja i tylko 1 rok gwarancji międzynarodowej. Więc gdybyś mógł jakieś szczegóły nawet na PW podać to będę wdzięczny Zastanawia mnie jedna rzecz, taniej niż 500 baksow nie znalazłem do tego dochodzi duża szansa doliczenia 23% vatu czyli 500 baksów plus 50 za przesyłkę plus 23% vatu od całości. Więc nie wiem można go kupić w cenie 1800pln , ofc nie mam na myśli przemytu, bo to inna bajka wtedy omijamy na 100% vat.Ofert poniżej 500 baków jest dość sporo, vatu i żadnych innych opłat nie liczyłem, mało tego koszty transportu też mam za 0. Znajomi dość często podróżują tak więc miałem coś takiego na myśli. Wybaczcie za sianie zamętu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
floyd 2420 #538 Napisano 8 Listopada 2015 Ja kupiłem u tomo wyszedł mnie 2414pln, i tak sobie mysle że za niewiele więcej mogłem kupić od zibi ofc targując się. 0 Wiele się musi zmienić, aby wszystko zostało po staremu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #539 Napisano 8 Listopada 2015 Międzynarodowa gwarancja działa tylko na kontynencie kupna zegarka. Czyli kupując od Toma za 2400 nie masz gwarancji w Polsce dlatego ja zrezygnowałem zakupow u niego za taką kwotę jak za 2550 mam z polską gwarancja i instrukcja więc kupowanie u Toma to żadna oszczędność. W tej chwili ja mam cenę za 2550 dokładnie.Kolega z salonu powiedział mi że jak będzie nas więcej to cena mniejsza. W tej chwili jest nas 2.5 bo jeden z nas kupi ale za 2 tyg. Ale i tak jest najtaniej już w tej chwili a jak będzie mas więcej to będzie taniej. Wysłane z mojego SM-N920G 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
floyd 2420 #540 Napisano 8 Listopada 2015 2550 za jaką wersje ? 0 Wiele się musi zmienić, aby wszystko zostało po staremu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #541 Napisano 8 Listopada 2015 Wszystkie prócz zlotego Wysłane z mojego SM-N920G 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
floyd 2420 #542 Napisano 8 Listopada 2015 Więc mogę tylko żałować, no ale cóż było takie ciśnienie na ten zegarek że nie można było czekać 0 Wiele się musi zmienić, aby wszystko zostało po staremu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #543 Napisano 8 Listopada 2015 Jeśli ktoś chętny nawet nie z Warszawy to piszcie na priv nr telefonu i jutro będę dzwonił.Im więcej kupujących tym taniej. Wysłane z mojego SM-N920G 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #544 Napisano 8 Listopada 2015 Zegarki profit cena 2373 za gwg czemu się upieracie na TT? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #545 Napisano 8 Listopada 2015 (edytowane) http://www.zegarki-profit.pl/pl/Zegarki-Casio/CASIO-G-SHOCK#contentNie widzę żeby mieli muda. Podaj linkaI nie są z wawy więc ja i tak jadę do TT. Wysłane z mojego SM-N920G Edytowane 8 Listopada 2015 przez davidofx 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
login 1 #546 Napisano 8 Listopada 2015 Gdzie to widzisz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #547 Napisano 8 Listopada 2015 (edytowane) Nie mają gwg-1000Nawet w ich wyszukiwarce nie znalazło.Ziko nie rób zamentu bo zniżek nie będzie w TT I na instrukcje dłużej poczekasz ;D Wysłane z mojego SM-N920G Edytowane 8 Listopada 2015 przez davidofx 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bujman 4 #548 Napisano 9 Listopada 2015 Na stronie profit nic nie ma trzeba z żółwiem pogadac 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #549 Napisano 9 Listopada 2015 Tu macie gg 5840984 zawsze tak kupuje u nich 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #550 Napisano 9 Listopada 2015 (edytowane) Tu macie gg 5840984 zawsze tak kupuje u nich Kupujesz u nich i nie masz instrukcji polskiej ????Pisałem do nich i zaproponowali mi zniżkę 20% więc cena 2712,00Skąd ty wziąłeś te 2370??? Edytowane 9 Listopada 2015 przez davidofx 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach