Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

laryngoskop

Citizen kaliber h 500 awaria mechanizmu?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam zegarek j/w który nagle stanął-przeleżał wiele godzin na slońcu-w efekcie wskazówka sekundowa stopera pracowała normalnie,wskazówka sekundowa zegarka przeskakiwała co kilka sekund i się zatrzymywała.Kupiłem nowy akumulator(Citizen 295-51),zegarek od kilkunastu dni na balkonie(od strony zachodniej więc słońca sporo)i tak właściwie sytuacja się nie zmieniła.Macie jakieś sugestie?Ewentualny serwis w Poznaniu gdzie polecacie?

GW 9110 , DW 5600c 901 , GW 9400 1er , DW 9052 1659 , GS 1050 B , GS 1150 , Casio 31 QR-12 ,GS 1200 B , DW 9000 1659 , Atlantic Worldmaster ,Tissot Antimagnetique , Zenith 28800 ,Orient patelnia, Orient tristar , Orient Ray 2 blue , DW 6900 x 2 , Orient Chrono Ace , Orient quartz ,Orient Triton I .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam podobnie z mechanizmem H800

Stary akumulatorek po naładowaniu światłem słonecznym pokazywał full ale trzymał około 5 dni. Wymiana na nowy MT621 i nic, zegarek ani drgnie, stoi. Położony na parapet za oknem i nic, cały dzień przeleżał. Wsadziłem stary i od razu ruszył. Na nowym zero reakcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.