Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

pigeon

Witam ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich ciepło,

Uczeń liceum, doświadczenie w zegarkach tyle ile ponosilem ojcowskiego atlantica, armaniego i jakies vintage modele. Za wlasne pieniadze tyle ile jakis Timex, Casio, Fossil sie pojawil. Na forum wstepuje z okazji checi kupowania "powazniejszego" modelu ;)

Pozdrawiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć.

Rozglądaj się - czytać możesz wszystko a za tydzień będziesz też mógł pisać :)

Co do "poważniejszego" modelu  -  jestem ciekaw co Ci chodzi po głowie  :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do "poważniejszego" modelu  -  jestem ciekaw co Ci chodzi po głowie  :rolleyes:

Ha! Moze nie mam obecnie budzetu na Longinesa czy Tag Heuera, ale myslalem nad jakims szwajcarem juz. Certina, Tissot... i wczoraj, po kolejnej godzinie spedzonej przy katalogach, znalazlem takie cos: http://wkruk.pl/zegarek/zegarek-tissot-t-sport-v8,id-73684 - jak dla mnie propozycja idealna (wyglad, producent, szafirowe szkło na ktore mialem wielka ochote), ale chwila czasu jest, wiec miedzy innymi tutaj poszukam opinii. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj to się tylko witamy :)

Ale żebyś tych paru dni nie spędził bezczynnie to poczytaj  :)

http://zegarkiclub.pl/forum/forum/92-zapytania-i-sugestie-przed-zakupem/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No spodziewam się, że jedynie się witamy, ale skoro głowa była ciekawa to chciałem zaspokoić Twój apetyt  :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.