Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

CzarnyHejter

????

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich .

śledzę ten temat juz od jakiegoś czasu oraz zwracam się z pytaniem do doświadczonych użytkowników. 

Nie będę owijał w bawełnę  mam do dyspozycji +-500 złotych chcę kupić jakiś fajny zegarek , mój tata posiada ORYGINALNEGO tissota  za nieco większe pieniądze . 

na oku mam aktualnie ten model firmy CASIO ( jeżeli macie jakieś opinie na temat firmy / samego modelu zegarka to chętnie wysłucham )

link do zegarka : http://www.casio-polska.pl/casio-ef-539d-1a2-p-15247.htmljest on po 540 zł i tutaj się rodzi moje pytanie , wpisałem ten model na ceneo.pl i wyskoczyly mi takie oferty :

ceneo.pl : http://happytime.com.pl/zegarki_meskie/casio/edifice/zegarek_casio_ef-539d-1a2jest to róznica 130 złotych , czy ten zegarek z sklepu "HAPPY TIME " jest oryginalny jest z nim coś nie tak . jedyne co się dowiedziałem to cytuję : " zegarek objęty jest 3 letnią gwarancją realizowana przez nasz serwis w

Krakowie.
Pokrywamy koszt ewentualnej wysyłki do i z serwisu. Klient nie ponosi
kosztów związanych z ewentualnym reklamacją.

Istnieje możliwość dokupienia dodatkowej 3 letniej gwarancji za 20zł." czyli gwarancja "sklepowa" a nie producenta chociaż nie wiem dokładnie sam jaką gwarancje mają zegarki z tych droższych sklepów  i na jakiej zasadzie to wszystko działa, jeżeli ktoś by miał chwilkę żeby mi to opisać to bardzo bym prosił 

P.S. możecie też podać inne modele/firmy zegarków które mogę kupić za te 500 zł .  zaznaczę jeszcze tylko że zegarek ma być sportowo-elegancki (?) ładnie ma wyglądać na co dzień :P 

Pozdrawiam .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie dało się jakoś normalnie nazwać tematu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie dało się jakoś normalnie nazwać tematu?

Co proponujesz?

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.