Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Krzysztof Skórka

Spotkanie online z Chronoswiss

Recommended Posts

Ale sobie termin na urlop wybrałem 😕 gdyby nie to zdecydowanie bym sie zapisał.

@Paweł Bohacz będzie może nagranie ze spotkania do obejrzenia?

Podobnie i ja. We wtorek 15 lipca ruszam na urlopowy wyjazd. We środę będę niestety w drodze. A chętnie bym z tej okazji skorzystał.

Godzinę temu, Jan napisał(-a):

Ale sobie termin na urlop wybrałem 😕 gdyby nie to zdecydowanie bym sie zapisał.

@Paweł Bohacz będzie może nagranie ze spotkania do obejrzenia?

Jako, ze bedziemy widziec rzeczy ktorych lepiej, zeby nie widziala konkurencja - w tym przedpremierowy zegarek, to sesja nie bedzie nagrywana.

Mysle, ze na komorce tez z Zooma skorzystasz 😉

Cholera, ze tez to musi byc sroda akurat - w srody nie moge tak wczesnie, szkoda strasznie :(

Swietna inicjatywa, podziekowania dla organizatorow - a uczestnikom pozytywnie zazdroszcze.

9 godzin temu, Paweł Bohacz napisał(-a):

Mysle, ze na komorce tez z Zooma skorzystasz 😉

Heh problem polega na tym że mogę byc w strefie kiepskiego zasiegu / w trasie a nie chce trzymac miejsca skoro ilość jest ograniczona...

No nic może wysle email z adnotacją zeby mnie usunąć z listy gdyby zabrakło miejsc a pojawił sie ktoś pewny

Edited by Jan

Zgłaszajcie się. Wystarczy dostęp do Internetu na komórce. Ja teraz jestem w Asuanie i zakupiony eSIM działa bardzo dobrze.

3 godziny temu, Jan napisał(-a):

Heh problem polega na tym że mogę byc w strefie kiepskiego zasiegu / w trasie a nie chce trzymac miejsca skoro ilość jest ograniczona...

No nic może wysle email z adnotacją zeby mnie usunąć z listy gdyby zabrakło miejsc a pojawił sie ktoś pewny

Wysylaj, wysylaj - wcisniemy Cie

rauni.gif

Mam egzamin stacjonarny, może mi się uda z biura połączyć. Będę robił wszystko, aby go przełożyć na 17.07.2025 - bo to niewątpliwie super wydarzenie.

"Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz

Wysłałem zgłoszenie.

Jak się wyrobię to będę. Nie chcę też nietaktownie wchodzić pod koniec spotkania. Liczę jednak na to, że się uda... 

Pozdrawiam

"Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz

Pierwsze spotkanie online – z marką Chronoswiss – za nami. W mojej ocenie było bardzo interesujące, wręcz zajmujące i zdecydowanie zbyt krótkie (mimo, że trwało dwa razy dłużej niż anonsowano), za to pozostawiło pewien niedosyt, co dobrze wróży na przyszłość (liczymy na kolejne spotkanie z marką!). Obawiałem się, że uczestnictwo online będzie jak lizanie cukierka przez papierek, ale moje obawy okazały się bezpodstawne. Prowadzenie kamery i dynamiczny komentarz pozwolił poczuć się jakbyśmy byli na miejscu, obraz z kamery „na żywo” zdecydowanie pozytywnie wpłynął na odbiór w porównaniu z oglądaniem nagranych filmów. Mieliśmy niepowtarzalną możliwość obejrzenia procesu giloszowania i emaliowania wykonywanego przez specjalistów z Chronoswiss, zapoznaliśmy się z wybranymi modelami zegarków, a wisienką na torcie była prezentacja nowego modelu, którego premiera będzie za kilka tygodni (nie mówiąc o niespodziance – prezencie od firmy, który otrzymają uczestnicy spotkania!).

Pawle @Paweł Bohacz, ogromnie Ci dziękuję za zorganizowanie spotkania, poprowadzenie go i tłumaczenie. Dzięki Tobie mogliśmy rewelacyjnie spędzić czas i poznać kulisy produkcji świetnych zegarków. Oczywiście życzę Ci też powodzenia w dalszej karierze w branży – na obecnym etapie w Chronoswiss – i obyś miał możliwość zorganizowania nam kolejnych tak fantastycznych spotkań!

Dzisiejsze spotkanie, to moim zdaniem jedna z lepszych inicjatyw w ostatnich klubowych latach. Oby takich więcej.
@Paweł Bohacz wielkie dzięki za organizację. Liczymy na więcej :)