Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Drawek

Sun & Moon do 1500 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra nie rozwodzimy się tutaj o pierdołach społecznych.

Pytanie ktoś coś o gerlachach ma pojęcie ? Siedzi w nich chińczyk co mi wiadomo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To zależy od zegarka, w niektórych jest japoński NH35

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz mi napisać w których ? Ogólnie jak wykonanie bez mydlenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NH35 jest w Orle i Navigatorze, nie mam żadnego ich zegarka, tylko je oglądałem. Przy takim szybkim oglądaniu jakość wydaję się dobra. Poczytaj wątek o Gerlachach, tam zobaczysz jakie problemy dolegają tym zegarkom.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

. No baaa :D Mówisz o ,,świadomych konsumentach'', takiego naiwniaka już dawno nie spotkałam. Powiedz to światowym liderom marketingu, którym socjologia społeczna obcą nie jest, będą mieli niezły ubaw, iż naiwnie wierzysz w swą świadomość konsumencką :D Reasumując, w sumie to dobrze, że istnieją tacy ,, świadomi'' ludzie jak Ty :D Kasa tym mniej naiwnym płynie w kierunku kont bankowych, Panie świadomy :D

Iza, z przyjemnością posłucham Twoich tez nt wpółczesnego marketingu i manipulacji .. i może dojrzeję :huh: ?!

Trzeba Ci jednak wiedzieć, że zegarek, samochód, mieszkanie ... ba! nawet żonę ( ew. męża, sorry) trzeba wybierać cierpliwie i z rozmysłem :D

A wtedy można liczyć na to, że przez lata bedą dzielnie towarzyszyć w doskonałym stanie. Kolega Drawek się zastanawia, analizuje i, jezeli marzy o fajnym zegarku na dłużej, to czyni bardzo roztropnie. Moim zdaniem tak trzymać! Serdecznie pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeanalizuje gerlachy może zakupię chociaż jest różna opinia o tym ,podoba mi się Batory. Jeżeli ktoś posiada jakieś konkretniejsze opinie to zapraszam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.