pawelb29 801 #1 Napisano 20 Lipca 2016 New Orient Bambino SAC08003A0New Orient Bambino SAC08003A0New Orient Bambino SAC08003A0 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nightingale 5 #2 Napisano 21 Sierpnia 2016 Nikt nie skomentował nowego Bambino? Szkoda, że urósł, bo i tak był duży. Indeksy bardzo ładne. Wytłumaczy mi ktoś zmianę napisu "Water Resist" na tarczy na "Water Resistant"? Jaka to różnica? Chwalą się tym nawet w newsletterze. Orient-uje (wybaczcie) się ktoś kiedy trafi do polskich sklepów? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5334 #3 Napisano 21 Sierpnia 2016 Nikt nie skomentował nowego Bambino? Szkoda, że urósł, bo i tak był duży. Indeksy bardzo ładne. Nie zgodzę się z tym że był duży - choć pewnie wcześniejsze wersje też będą nadal dostępne. 41,5mm to tyle co Ray i Mako wiec i tak szału nie ma a tendencje ogólnie idą w kierunku coraz wiekszych zegarków Niebieski jest świetny: Jakby nie to że unikam chodzenia w kombinezonach typu garnitur jak ognia to pewnie bym sobie sprawił - podoba mi się zdecydowanie bardziej niż formaster VC 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nightingale 5 #4 Napisano 21 Sierpnia 2016 Tarcza super, tylko wskazówki jakby krótsze niż w zwykłej wersji: http://orientwatchusa.com/wp-content/uploads/2016/08/FAC00004B0.png No i ta czerwona końcówka średnio mi się podoba. Jakby nie to że unikam chodzenia w kombinezonach typu garnitur jak ognia to pewnie bym sobie sprawił - podoba mi się zdecydowanie bardziej niż formaster VCChyba nic się nie stanie, jeśli założy się go do koszuli, czy nawet czarnej koszulki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krysza2 10 #5 Napisano 21 Sierpnia 2016 Mi też nie pasuje czerwona końcówka, wskazówki mogły by być dłuższe...Za to indeksy fajne (nie licząc 12). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yellow 0 #6 Napisano 3 Września 2016 Hej,zastanawiałem się nad tym v4 ale widać, że jest większy - faktycznie czuć tą różnicę czy to może przez kształt koperty?Mam dość małą rękę więc dla mnie to istotne.W v3 średnio mi podchodzą siekierą cięte wskazówki.i tak btw gdzie kupowałeś? W PL czy daleki wschód? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nightingale 5 #7 Napisano 3 Września 2016 Ja mam nadgarstek 16 cm (płaski) i czekam na pojawienie się FAC00004B0 w poljocie, przymierzałem starszą wersję i był ok. Wizualnie identyczny z wyjątkiem napisu Water Resist, nie wiem czy identyczny rozmiar jak ten na którego czekam, ale chyba tak. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach