Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Bartek19877

Recenzja: TAG Heuer Carrera Calibre Heuer-01

Rekomendowane odpowiedzi

TAG Heuer to z całą pewnością marka, która nie boi się nowych wyzwań i coraz to śmielej poczyna sobie na rynku zegarmistrzowskim. Dowodem na tę tezę mogą być tegoroczne targi w Bazylei, na których firma zaprezentowała szereg nowości. Dwie z nich wzbudziły wyjątkową ciekawość i poruszenie w branży. Mowa oczywiście o modelu Connected oraz Carrera Caliber Heuer-02T.

Czytaj więcej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mierzyłem ostatnio ten zegarek. Bardzo estetyczny i świetnie wykonany. Natomiast czytelność tarczy dla mnie dyskwalifikacja. Miałem problem z odczytaniem godziny. Tragedia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytelność nie stoi faktycznie na najwyższym poziomie ale dla wielu potencjalnych klientów nie ma to większego znaczenia.

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście. Wszystko zależy od tego jak podchodzimy do zegarka i jakie są nasze priorytety przy wyborze. Jeszcze jedno. Rzadko kiedy zegarek nie podoba mi się na oryginalnej bransolecie. Jednak w tym modelu wybór wersji na pasku jest jedynym słusznym. Na bransolecie absolutnie mi nie pasuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie miałem żadnego problemu aby odczytać czas, a nosiłem zegarek na codzien :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajnie wygląda, rozmiar też idealny . Już parę razy przymsierzalem się do jakiegoś szkieletora. anbru napisz gdzie go przymierzales

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety absolutnie mi nie leży. Dzięki uprzejmości sprzedawcy troszkę mu się przyjrzałem. Jak dla mnie bardzo słaba czytelność tarczy. Ogólnie nie powalił mnie. Szczerze mówiąc od pewnego czasu miałem na niego ochotę. Bardzo mi się podobał na zdjęciach. Niestety dopóki go nie przymierzyłem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety absolutnie mi nie leży. Dzięki uprzejmości sprzedawcy troszkę mu się przyjrzałem. Jak dla mnie bardzo słaba czytelność tarczy. Ogólnie nie powalił mnie. Szczerze mówiąc od pewnego czasu miałem na niego ochotę. Bardzo mi się podobał na zdjęciach. Niestety dopóki go nie przymierzyłem

przemierzałem ten zegar tylko w wersji na bransolecie. moja opinia jest w 100 % zgodna z tym co napisał kolega anpru   plus licha bransoleta , w którą był wyposażony :(  podobał mi się ale tylko na zdjęciach ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.