Thomas666 7630 #226 Napisano 19 Września 2017 Pilociki Geckoty fajne są, 44 mm bez koronki, mineralne szkło, WR50, miyota 8215 przeważnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mc Gyver #227 Napisano 20 Września 2017 (edytowane) Pilociki Geckoty fajne są, 44 mm bez koronki, mineralne szkło, WR50, miyota 8215 przeważnieŚrednica się zgadza, werk i WR również, natomiast szkło to szafir z wewnętrznym AR.Zegarek kupiłem z Watchgeco bez paska i ten tani Diloy miał być tylko na chwilę, ale tak mu pasuje, że na razie zostaje. Klamra była z polerowanej stali i straszyła, lecz minuta przy kuchence gazowej sprawiła, że wygląda jakby była wycięta z kolektora wydechowego Spitfire'a . Edytowane 20 Września 2017 przez Mc Gyver 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #228 Napisano 20 Września 2017 Ej, no, to się poprawili, tylko patrzeć jak kopertę "solid bronze" machną... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #229 Napisano 20 Września 2017 (edytowane) Średnica się zgadza, werk i WR również, natomiast szkło to szafir z wewnętrznym AR.Zegarek kupiłem z Watchgeco bez paska i ten tani Diloy miał być tylko na chwilę, ale tak mu pasuje, że na razie zostaje. Klamra była z polerowanej stali i straszyła, lecz minuta przy kuchence gazowej sprawiła, że wygląda jakby była wycięta z kolektora wydechowego Spitfire'a .Ej panie ! Ten numeru z kuchenka musze wypróbować ! Geckota robi tez fajne Homage Heuer-a Edytowane 20 Września 2017 przez Slaw 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #230 Napisano 20 Września 2017 Swojego nie znacie , a cudze chwalicie 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #231 Napisano 20 Września 2017 Żabol fajny, kiedyś odkupię, jak ktoś będzie chciał się rozstać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #232 Napisano 20 Września 2017 Żabol fajny, kiedyś odkupię, jak ktoś będzie chciał się rozstać.Leży jeden na zatoce we Francji za jedyne 550€ 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #233 Napisano 20 Września 2017 No i właśnie dlatego leży... I zeschnie się tam. Połowa tego, to jest cena, jaką można dać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #234 Napisano 20 Września 2017 No i właśnie dlatego leży... I zeschnie się tam. Połowa tego, to jest cena, jaką można dać.Polemizowalbym ..... Kiedyś był jeden nawet droższy i poszedł . 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #235 Napisano 20 Września 2017 Slaw a co to takiego? 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #236 Napisano 20 Września 2017 Slaw a co to takiego?G Gerlach Zabol dla Czwartego Wymiaru 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #237 Napisano 21 Września 2017 No, w każdym razie ja ciśnienia nie mam, po prostu podoba mi się, ale póki co nie oszalałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mc Gyver #238 Napisano 21 Września 2017 Ej panie ! Ten numeru z kuchenka musze wypróbować ! Można uzyskać różne kolory, od złotego po granatowy, w zależności od stopnia przypiekania. Pamiętaj tylko żeby odtłuścić klamerkę, ja tego nie zrobiłem i widać odcisk palca. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #239 Napisano 21 Września 2017 (edytowane) Zabawa zakonczona 50 mm srednica,mechanizm Eta 6498, koperta,tarcza recznie robiona no i koronka tez Edytowane 21 Września 2017 przez Piotr K. 1 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #240 Napisano 21 Września 2017 Szacun! Widziałbym go na rękawie kombinezonu nurka klasyka! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #241 Napisano 21 Września 2017 Dzieki. tylko wodoszczelnosc musze dopracowac. 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #242 Napisano 21 Września 2017 Nie powinno to być wyzwaniem ponad siły... Aby w wannie nie przeciekał, to już można WR200 grawerować, bo i tak nikt tego nie sprawdzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leskias 59 #243 Napisano 21 Września 2017 Piotr i szkiełko grubsze i wypukłe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #244 Napisano 21 Września 2017 no to samo pomyslalem lepsze szklo. 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #245 Napisano 22 Września 2017 no to samo pomyslalem lepsze szklo.Daj jakiś syntetyk i bedzie super . Można dostać plexi od Maraneza na zatoce do 300m A u mnie zabus na czeczotce leżący 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #246 Napisano 22 Września 2017 Zaba zaczyna mi sie podobac,mam konta w cas-kar, Star time i paru innych firmach wiec problemu nie bedzie.A tu takie cudo wyszlo,tylko tarczy jeszcze brakuje. 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #247 Napisano 22 Września 2017 (edytowane) Dawaj szczegóły skąd błękit ?Zaba zaczyna mi sie podobac,mam konta w cas-kar, Star time i paru innych firmach wiec problemu nie bedzie.A tu takie cudo wyszlo,tylko tarczy jeszcze brakuje. Dawaj szczegóły skąd błękit ? W czym było wytrawiane ? Zdjecie ma tle lodu (?) wyglada za***iscie !!!'nn Edytowane 22 Września 2017 przez Slaw 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #248 Napisano 22 Września 2017 (edytowane) tak to robie jak on, a to nie na lodzie tylko na szkle zdjecie zrobilem Edytowane 22 Września 2017 przez Piotr K. 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #249 Napisano 22 Września 2017 Atlantis. 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leskias 59 #250 Napisano 23 Września 2017 Patyna pierwsza klasa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach