leskias 59 #376 Napisano 8 Listopada 2017 Ladne okazy panowie !Goliata w trasie. Piotr uszy przylutowałeś czy na wylot ? Pytam bo mnie się podoba :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #377 Napisano 8 Listopada 2017 Widzę ze grono miłośników sie powiększa ! Gratki Zelosa Nazwa Hamerhead straszy , a on tak naprawde jest bardzo sympatyczny.Piotr uszy przylutowałeś czy na wylot ? Pytam bo mnie się podoba :-)Nie tylko tobie Stawiam ze lutowane Ta tarcza jest z kamienia albo tak wygląda jak z kamienia:Bronze Sd42 Jade.JPG.opt409x529o0,0s409x529.JPG Zelosa udało Ci się znaleźć z drugiej ręki? Również jest piękny! Zerknij jeszcze na Maraneza , tez maja wersje z kamiennymi tarczami 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leskias 59 #378 Napisano 8 Listopada 2017 Widzę ze grono miłośników sie powiększa !Gratki Zelosa Nazwa Hamerhead straszy , a on tak naprawde jest bardzo sympatyczny. Nie tylko tobie Stawiam ze lutowane Może zrobimy na bazie Piotra koperty jakiś zegarek ? Ja mogę dołożyć do projektu tarczę ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #379 Napisano 8 Listopada 2017 Może zrobimy na bazie Piotra koperty jakiś zegarek ? Ja mogę dołożyć do projektu tarczę ?Jakaś mikro seria ? Czemu nie! Jeśli Piotr byłby tak uprzejmy i wysłał dokładne wymiary powiedzmy pod seagulla, mógłbym sie zając wykonaniem kopert. Z dostępem do materiałów i maszyn nie mam problemu 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leskias 59 #380 Napisano 8 Listopada 2017 Limitka 5 sztuk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 696 #381 Napisano 8 Listopada 2017 Panowie uszy wpychane i lutowane,zawsze pomoge w jakims projekcie i dam wymiary . 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #382 Napisano 8 Listopada 2017 Ta tarcza jest z kamienia albo tak wygląda jak z kamienia:Bronze Sd42 Jade.JPG.opt409x529o0,0s409x529.JPG Zelosa udało Ci się znaleźć z drugiej ręki? Również jest piękny! https://helsonwatches.com/stingray.php 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #383 Napisano 8 Listopada 2017 Dziękuję za linka, w sumie tego nie napisałem ale szukam czegoś w przedziale 42-43mm. Ten z linka to już kolos dla mnie. W każdym bądź razie jakby ktoś z Kolegów coś wiedział o jakimś ciekawym zegarku będę wdzięczny za informacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16709 #384 Napisano 8 Listopada 2017 Zobacz jeszcze TC-9 watch. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #385 Napisano 8 Listopada 2017 Dzięki, ale tam również 44mm. A w dodatku same homage Pamów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leskias 59 #386 Napisano 8 Listopada 2017 Panowie uszy wpychane i lutowane,zawsze pomoge w jakims projekcie i dam wymiary . Tu chodzi bysmy zrobili l;imitke w oparciu o Twój projekt 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16709 #387 Napisano 8 Listopada 2017 Dzięki, ale tam również 44mm. A w dodatku same homage Pamów.Tu popatrz może coś wpadnie ci w oko, choć ja bym celował w Maraneza super zegarek, a że koperta. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #388 Napisano 8 Listopada 2017 (edytowane) Panowie uszy wpychane i lutowane,zawsze pomoge w jakims projekcie i dam wymiary . Swietnie ! Dziękuje bardzo. Jak tylko znajdę troche więcej czasu , na pewno sie przypomnę . Dzięki, ale tam również 44mm. A w dodatku same homage Pamów.Ależ ty wybredny jesteś ! Bez kamiennej tarczy , ale za to koperta bez skojarzeń i do tego 41mmHalios Tropic B.Opcja 2 : tarcza meteoryt ( kamień i stal) i 42mm , Zelos Hamerhead Edytowane 8 Listopada 2017 przez Slaw 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #389 Napisano 9 Listopada 2017 Ależ ty wybredny jesteś ! Bez kamiennej tarczy , ale za to koperta bez skojarzeń i do tego 41mmHalios Tropic B.Opcja 2 : tarcza meteoryt ( kamień i stal) i 42mm , Zelos Hamerhead Nie wiem czy wybredny Po prostu homage nie chcę, koniec i kropka W tej chwili Helson i Zelos zrobiły na mnie największe wrażenie, aha i kamienna tarcza to nie jakiś priorytet 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7666 #390 Napisano 9 Listopada 2017 Ale tarcza z innego niż "zwykłe" materiału daje +10 do samopoczucia właścicielowi. Dziś na grafitowej szmatce: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #391 Napisano 9 Listopada 2017 ThomasZelos zajefajny a i na szmacie leży fajnie. Wielkie graty Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7666 #392 Napisano 9 Listopada 2017 Piotrek, dzięki! Ale już mnie swędzi, żeby opaskować go jakąś szarą płaszczką, albo cóś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #393 Napisano 9 Listopada 2017 Nie myśl o paskach tylko po prostu go sprzedaj. Mi oczywiście 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #394 Napisano 9 Listopada 2017 (edytowane) Ale tarcza z innego niż "zwykłe" materiału daje +10 do samopoczucia właścicielowi. Dziś na grafitowej szmatce: A nie jest za malutki? Szkło wygląda na bardzo małe,masz jakieś fotki ze stenkiem-obok siebie? Edytowane 9 Listopada 2017 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7666 #395 Napisano 9 Listopada 2017 się zaraz zrobi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7666 #396 Napisano 9 Listopada 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leskias 59 #397 Napisano 9 Listopada 2017 Odpoczynek czy leżakowanie ???? Gratuluję pięknej kolekcji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkad4 57 #398 Napisano 9 Listopada 2017 Najfajniejszy kilogram brązu, jaki widziałem Gratuluję kolekcji.Arek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #399 Napisano 9 Listopada 2017 Żabol w/m wygląda chyba najlepiej wart kasy którą za niego śpiewają ogulnie wszystkie rewelacja Graty kolekcji,nazbierałeś tego troche Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16709 #400 Napisano 9 Listopada 2017 Nie wiem czy wybredny Po prostu homage nie chcę, koniec i kropka W tej chwili Helson i Zelos zrobiły na mnie największe wrażenie, aha i kamienna tarcza to nie jakiś priorytet Zobacz jeszcze Armidę A1 42mm. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach