piotrek39 3574 #926 Napisano 24 Stycznia 2018 Taki sie pojawił i bardzo mnie kusi Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #927 Napisano 24 Stycznia 2018 (edytowane) Nice !!!! Fajnie go patynka podgryza A mnie kusi żeby moja 42 tez zostawić Muszę pogadać z typem ile krzyknie za sprzedaż. Tymczasem zegarek dla naszego drogiego Tomka o niedźwiedzia łapie Cena poraża , ale zegar mi się niesamowicie podoba ! Kojarzy się ze starymi manometrami na łodziach podwodnych. Może kiedyś się gdzieś trafi ..... Edytowane 24 Stycznia 2018 przez Slaw 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #928 Napisano 25 Stycznia 2018 (edytowane) Jestem ciekaw ceny za ten życzy sobie 420 $ ale jeszcze do uzgodnienia Co ty o tym myslisz ?Nie wiem jaka była nowego bo ich już chyba nie robią Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 25 Stycznia 2018 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #929 Napisano 25 Stycznia 2018 Nowy kosztował swojego czasu $399 , ale z racji tego ze już nie jest produkowany i dość rzadko się pojawia na sprzedaż , myśle ze to dobra cena 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9007 #930 Napisano 25 Stycznia 2018 Ktoś już się skusil na makare? Bo mnie palec swędzi żeby kliknąć. Cena jest atrakcyjna razem z rabatem na newsletter. A tak na marginesie zamówiłem żonie DW na zatoce z rabacikiem co teraz jest żeby rozproszyc zdenerwowanie jak się dowie o moich tajemnicach Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ma5ter 13 #931 Napisano 25 Stycznia 2018 (edytowane) Nie tylko się napaliłem, i zacząłem szukać czegoś w podobnych barwach :-)I tak trafiłem na ten wątek. Edytowane 25 Stycznia 2018 przez ma5ter 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #932 Napisano 25 Stycznia 2018 (edytowane) Ktoś już się skusil na makare? Bo mnie palec swędzi żeby kliknąć. Cena jest atrakcyjna razem z rabatem na newsletter.A tak na marginesie zamówiłem żonie DW na zatoce z rabacikiem co teraz jest żeby rozproszyc zdenerwowanie jak się dowie o moich tajemnicach Wysłane z mojego 6055P przy użyciu TapatalkaJa, ale na czarną Edytowane 25 Stycznia 2018 przez artooro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9007 #933 Napisano 25 Stycznia 2018 Dodatkowy rabat działa? Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #934 Napisano 25 Stycznia 2018 Działa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #935 Napisano 25 Stycznia 2018 (edytowane) Panowie pomocy !!!!Mam możliwość zamiany mojego Helsona 42mm 500m na 45mm 1000m z zaworem halowym. ŁZamieniać ? 45 już nie produkują i to za nim przemawia Bierz lepsze jest wrogiem dobrego a większy zawsze lepszy niż mniejszy;))) Edytowane 25 Stycznia 2018 przez willek777 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #936 Napisano 25 Stycznia 2018 Dobre !!! Już go przygarnąłem. Czekam aż dotrze 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #937 Napisano 25 Stycznia 2018 Taka sytuacja Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #938 Napisano 25 Stycznia 2018 Piękna sytuacja! U mnie tylko Armida, ale ...zakochałem się w niej! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #939 Napisano 25 Stycznia 2018 Wiesz ze mam na nią chrapkę ? Jest świetna Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #940 Napisano 25 Stycznia 2018 Armida a szczególnie A1 jest naprawdę świetna. Bez zbędnych wodotrysków Po prostu piękny zegar ! 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #941 Napisano 25 Stycznia 2018 Dzięki! Ja tu oczywiście od dłuższego czasu zaglądałem, ale zawsze się zastanawiałem, czym oni w tym temacie tak się ekscytują? Do momentu zakupy Armidy nie rozumiałem tego ;-) Ale wraz z zakupem Atmidy przyszło swego rodzaju "oświecenie", a brąz i miedź to teraz wielce szanowane przeze mnie metale :-) A sama Armida, no cóż... Pewnie w moim przypadku nie jest ostatnim zegarkiem tego typu, bo jest w nich coś magicznego, co ma pewnie związek z tym, że każdy może wyglądać nieco inaczej i każdy jest tym własnym i jedynym :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #942 Napisano 25 Stycznia 2018 Wiesz ze mam na nią chrapkę ? Jest świetna Sent from my iPhone using TapatalkTarcza w twoim tez robi robotę Dzięki! Ja tu oczywiście od dłuższego czasu zaglądałem, ale zawsze się zastanawiałem, czym oni w tym temacie tak się ekscytują? Do momentu zakupy Armidy nie rozumiałem tego ;-) Ale wraz z zakupem Atmidy przyszło swego rodzaju "oświecenie", a brąz i miedź to teraz wielce szanowane przeze mnie metale :-) A sama Armida, no cóż... Pewnie w moim przypadku nie jest ostatnim zegarkiem tego typu, bo jest w nich coś magicznego, co ma pewnie związek z tym, że każdy może wyglądać nieco inaczej i każdy jest tym własnym i jedynym :-)I otóż to ! Mając jeden zegar , masz ich kilka 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9007 #943 Napisano 25 Stycznia 2018 Taka sytuacja... ... U mnie tylko Armida, ale ...lubię takie sytuacjeświetne momenty dziś przyszedł maranez, ale musiał zostać w pracy - musze to dobrze rozegrać z moją wadą prawną ....Mając jeden zegar , masz ich kilka to też jest fajna sytuacja 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #944 Napisano 25 Stycznia 2018 lubię takie sytuacjeświetne momenty dziś przyszedł maranez, ale musiał zostać w pracy - musze to dobrze rozegrać z moją wadą prawną to też jest fajna sytuacja Dasz radę ! 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #945 Napisano 26 Stycznia 2018 Sorry za off topik ale tyle gadacie o a1 to wam.pokażę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9007 #946 Napisano 26 Stycznia 2018 kiedyś napisałeś prorocze słowa ....Cos mi sie wydaje, ze wkręcisz sie na stałe w brąz można sparafrazować i powiedzieć... a słowo stało się zegarkiem 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16562 #947 Napisano 26 Stycznia 2018 Dla fanów brązu https://uhrforum.de/gruppo-gamma-n-18-vanguard-mk-iii-bronze-t339346 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #948 Napisano 26 Stycznia 2018 abir Gratulacje !!!Świetny kawał brązu Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #949 Napisano 26 Stycznia 2018 (edytowane) Wspomnienie lata:))) Edytowane 26 Stycznia 2018 przez willek777 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #950 Napisano 26 Stycznia 2018 kiedyś napisałeś prorocze słowa można sparafrazować i powiedzieć... a słowo stało się zegarkiem Gratulacje panie !!! Piękna maszyna ! A wiem co mówię bo tez mam I dziękuje za dobre słowo odnośnie mojej osoby Sorry za off topik ale tyle gadacie o a1 to wam.pokażę.Palce lizać ! Co to za bransoleta ? A u mnie natomiast Powiem wam tak , nie żałuje i byłbym głupcem gdybym go nie przygarną. Potężny zegar ! Dla mnie po prostu bomba! Mniej więcej wiedziałem czego się spodziewać , mam w końcu 42 , jednak 45 mnie poraziła ! POOLECAM !!!! 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach