porcelanowy 938 #3651 Napisano 11 Października 2018 PowitołU mnie było sobota w nocy płacone, czwartek wysyłka, wtorek u mnie.Zagadaj do Elshana [email protected] Będziesz wszystko wiedział. IMO luz.Co wziąłeś? Dzięki , lubię zegarki , które wzbudzają jakieś emocje ten na przykład mało komu się podoba a zawsze komentują czyli zegar fajny.Nie jest nijaki, to na pewno Klimat fabryki, ale nie takiej teraz, sterylnej ze szkłem, stalą i robotami spawalniczymi. Fabryki ze smarem i młotem pędzonym silnikiem parowym. Takiej co to Charlie'go Chaplin'a swego czasu wciągnęła 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dyba 6 #3652 Napisano 11 Października 2018 Niebieskiego Helmsmana 2 w brązie. Był w sobotę na bazarku, ale się sprzedał, to kilknąłem u źródła BRUCE150 nadal obniża cenę o 150 $ Nie żebym się jakoś mocno spinał, ale chciałbym go już mieć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #3653 Napisano 11 Października 2018 (edytowane) Powitoł Najlepszy i najgorszy okres: od płatności do odebrania Czekaj jak dostaniesz tracking z DHLu. Będziesz co pół godziny odświeżał stronę Inszą szosą: macie jakieś niedrogie źródło klamer z brązu? Nie panerajowate, choć ostatecznie też mogę przeszlifować. Zwykłe, niezbyt grube, niezbyt chude, do 10baksów. NATO z brązowymi okuciami - też informację przygarnę, dzięki Edytowane 11 Października 2018 przez porcelanowy 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błyskawiczny 35 #3654 Napisano 11 Października 2018 @Zgrzyt. Swojego czasu zastanawiałem się też nad tym visionary ale przeszkadza mi jednak brak podziałki minutowej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8417 #3655 Napisano 11 Października 2018 Z brązu za 10$ to chyba niemożliwe. Szybciej brass, szukaj na ebay, ostatnio widziałem z UK mieli po 70 - 90 PLN, ale nic szczególnego. Proste, bez szału. Mam 2 fajne klamry z brązu od gościa z Litwy, ale kasuje dużo więcej niż 10$ Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3656 Napisano 11 Października 2018 Z brązu za 10$ to chyba niemożliwe. Szybciej brass, szukaj na ebay, ostatnio widziałem z UK mieli po 70 - 90 PLN, ale nic szczególnego. Proste, bez szału. Mam 2 fajne klamry z brązu od gościa z Litwy, ale kasuje dużo więcej niż 10$ Wysłane z mojego 6055P przy użyciu TapatalkaPokaż pokaż Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8417 #3657 Napisano 11 Października 2018 Już kiedyś pokazywałem, jak będę przy kompie to wrzucę fotkę Wysłane z mojego 6055P przy użyciu TapatalkaMa te klamerki na ebay Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błyskawiczny 35 #3658 Napisano 11 Października 2018 Gościu handluje na ebay i ma tez swoja stronę tyle, że tanio nie jest.... https://www.ebay.ie/sch/arunas.bronze.buckles/m.html https://aruno-straps.com/contacts-2/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8417 #3659 Napisano 11 Października 2018 Albo tanio albo dobrze, trzeba wybrać. Klamry jak dla mnie są świetnie zrobione, idealnie wygięte, wyszlifowane, teleskop wkrecany. Lipy nie ma Wysłane z mojego 6055P przy użyciu TapatalkaWłaśnie od niego mam klamry Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błyskawiczny 35 #3660 Napisano 11 Października 2018 Nie no, już na fotkach i filmie widać, że robota świetna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #3661 Napisano 11 Października 2018 Steinhart sprzedaje brązowe klamry bez brandu po 25 euro. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8417 #3662 Napisano 11 Października 2018 takie mam 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błyskawiczny 35 #3663 Napisano 11 Października 2018 Steinhart sprzedaje brązowe klamry bez brandu po 25 euro. Jak kiedyś szukałem to znalazłem tylko sygnowane. Jakie rozmiary? Można prosić o linka? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8417 #3664 Napisano 11 Października 2018 dla przykładu tu22mm są bez logo, 24mm znalazłem tylko z logo, musisz poszperać na ich stronie o podciągnąć się w niemieckim żeby nie na pusto,zegar w naturalnym środowisku /klikać/ 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #3665 Napisano 11 Października 2018 Powitoł To już za 30baksów mam u Zelosa Nie szukam ręcznej roboty za 10 baksów. Starczy mi maszynowa sztanca, żebym mógł sam z pilnikiem i cytryną popróbować Gdzieś tam są, tylko nie uśmiecha mi się 100sztuk kupować https://www.alibaba.com/product-detail/high-quality-22mm-brass-watch-band_60351572131.html 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błyskawiczny 35 #3666 Napisano 11 Października 2018 To może zrzutka tylko mnie interesują wyłacznie rozmiary 18 i 20mm. Sam bym wział po kilka szt. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #3667 Napisano 11 Października 2018 PowitołTo już za 30baksów mam u Zelosa Nie szukam ręcznej roboty za 10 baksów.Starczy mi maszynowa sztanca, żebym mógł sam z pilnikiem i cytryną popróbować Gdzieś tam są, tylko nie uśmiecha mi się 100sztuk kupować https://www.alibaba.com/product-detail/high-quality-22mm-brass-watch-band_60351572131.html Wygląda jak gerlachowa od Sumarine'a i Żabola 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8417 #3668 Napisano 11 Października 2018 coraz więcej marek chce mieć brąz w swoim portfolio, teraz spinnaker pokaże brąz Tesei tu artykuł tylko cena jak dla mnie lekko wysoka 860 $ 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krupik 17 #3669 Napisano 11 Października 2018 (edytowane) a mnie dziś Traser zagościł na mailu bo Togo przesłało promocjęTraser Officer Pro Automatic Bronze Brownfajny, ale jak to Traser ceną nie powala klamerek i pasków też szukałem i nie mazostało mi za to brązu z okładek do pingo wi się zastanawiam czy na zimowe wieczory sobie samemu nie strugać cośale narazie bawię się w piaskowanie różnych rzeczy więc wolałbym gdzieś kupić coś właśnie do 10/15$ edit2:jeśli zdjęcie nie bangla to tu wprost link do traserahttps://www.chronoline.pl/traser-officer-pro-automatic-bronze-brown.html chronoline/togo to fajny sklep - mają bonetto w dobrych cenach pingo -> Spyderco Pingo = taki nożyk który nawet tu wrzucałem w zestawie z Steinhartem. Dorobiłem mu okładki z brązu do zestawu Edytowane 11 Października 2018 przez krupik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #3670 Napisano 11 Października 2018 Krupik, zdjęcia nie widać, a jak je klikam to chce jakiegoś logowania i podpisu cyfrowego... wirus jakiś? Co to jest pingo? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krupik 17 #3671 Napisano 12 Października 2018 weekendowo brązowo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8417 #3672 Napisano 12 Października 2018 No to łyk... end, chyba będzie podobny do zeszłego. Magiczny sok z agawy czeka jutro na gości Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #3673 Napisano 12 Października 2018 Abir, zapraszasz? Fajny ten pasek, u Piotrka widziałem podobne, ale nieco bardziej wypasione/odjechane 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8417 #3674 Napisano 12 Października 2018 Głupio wyszło, wszystkie miejsca przy stole mam już obsadzone Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #3675 Napisano 12 Października 2018 (edytowane) Się wziął i rakiem wycofał Edytowane 12 Października 2018 przez Thomas666 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach