Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość Locke

Zeno Godat 2 nr.7751N-g1

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Locke

Witam wszystkich.

Przymierzam się do zakupu Zeno Godat 2 o numerze 7751N-g1

http://www.swissdirect.pl/index.php?strona...dukt&id=219

Czy ktoś z was może się podzielić wrażeniami na jego temat? Jakie są średnie czasowe odchylenia na dobę? Jak jest z jakością wykonania? A może ktoś mi poleci coś innego w podobnej cenie (uprzedzam pociąga mnie złożoność konstrukcji etc. dlatego wybrałem taki a nie inny automat).

Ps.

Jak wypada ten model w porównaniu do DS Podium Automatic (od Certiny)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek taki ma użytkownik Tomek Sitkowski - także skontaktuj się z nim w celu otrzymania bliższych informacji.

Ja mogę powiedzieć tylko tyle, że miałem ten zegarek w ręku i jest bardzo ładnie wykonany, wachnik w zasilającej go Ecie 7751 jest ładnie zdobiony, podobnie cały werk.

Ogólne wrażenie bardzo pozytywne, dobrze leży nawet na moim szczupłym nagarstku.

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Post ten przeczytałem dopiero teraz i odpisuję, może autor tego pytani również go przeczyta.

Dokładnośc chodu w moim egzemplarzu wynosi nie więcej niż 3 sekundy na dobę, a przy noszeniu nawet mniej. Z zegarka jestem zadowolony, choć przytrafiło się jakieś uszkodzenie szybkiej zmiany faz księzyca, co jednak nie wyklucza możliwości dokonaia regulacji tej komplikacji.

Tak więc mogę polecić jago zakup, zegarek ten noszę codziennie od chwili zakupu to jest od okolo końca listopada zeszłego roku

post-365-0-51158500-1330661855.jpg

Pozdrowienia, Tomek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.