Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość Don Majkel

czy opłaca się kupić Certine z limitowanej serii ?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Don Majkel

Czy opłaca się kupić pod względem inwestycyjnym zegarek Certina z limitowanej serii Robert Kubica ? bo tak sobie pomyślałem że gdybym teraz zainwestował 4000zł w zegarek to czy za kilka/kilkanaście lat zwróci mi się ta inwestycja. Jak myślicie? bo sam zegarek to za specjalnie mi sie nie podoba :lol: aha są dwa zegarki więc jeśli już to który lepiej kupić?

czy może lepiej poczekać do następnego roku kiedy to prawdopodobnie inna marka ''przejmie'' Roberta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Lew

oj raczej nie zarobisz na tym. Chyba ze za 99lat jako antyk :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość maestro

Moim zdaniem ciężka sprawa z zarobkiem (choć Allegro nie takie rzeczy już widziało :lol:). Automat jest drogi, ilość zegarków znaczna, a na dodatek ich wygląd jest dość, nazwijmy to, specyficzny. Kwarc, IMHO, jest ładniejszy, cena znośna, ale limit 3150 sztuk raczej nie zachęca. Może napisz go Grześka - jak zrealizujecie to o czym pisał tutaj może wyjdziecie z tego interesu zadowoleni :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie - na oprzednim kwarcu Kubicy się dało zarobić. kwarce kupowali ludzie, którzy uwierzyli w Roberta na początku jego kariery więc prawdziwi jego fani. Dodatkowo poprzednia edycja jest rzadsza.

Automat jest słabo limitowany i... paskudny. ja bym go nie kupował. Chyba, że lubisz Roberta. :lol:

Odnośnie kwadratu dedykowanego BMW - ładny zegarek, choć poprzednie zegarki tego typu (kwarcowy DS podium dla BMW Sauber) nie odnotowały wzrostu wartości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wierzę że można będzie zarobić na tych ostatnich Certinach

JACEK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.