Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
murcins

G-shock Rangeman GPR-B1000

Recommended Posts

4 godziny temu, shizofremia napisał(-a):

Napewno mówimy o tych samych paskach do gpr b1000?

Zdjecie kolegi który prosił mnie o poszukanie paska taniej niż 600zl .

A zrobię fotę kolejnego karbonu jak wygląda w GPW 1000

IMG_20230413_065715-01.jpeg

2 godziny temu, revolta4 napisał(-a):

Zdjecie kolegi który prosił mnie o poszukanie paska taniej niż 600zl .

A zrobię fotę kolejnego karbonu jak wygląda w GPW 1000

IMG_20230413_065715-01.jpeg

Nie szanuje to tak mo :P

Godzinę temu, tomaliusz napisał(-a):

Nie szanuje to tak mo :P

No tak .na rękę do zdjęcia i najlepiej nie zapinać 😅😆😁😄😃😄😅🤣😂

Parowkowy skrytozerca w swoim GPRze 🙂 ktorego kupilem niedawno uzywanego oczywiscie tez tak mam🙂Bezel z napisem sensor w gornej czesci ma luz.Dokrecilem go ale nic to nie dalo.No moze luz jest delikatnie mniejszy🤔?Ale jest nadal.Tak samo psaek tez trzeszczy🙂 Zmienilem pasek i ten obecny jak go delikatnie sciskam z dwoch stron na wysokosci tego wyciecia pod napisami w gornej jego czesci to trzeszczy 🙃W sumie nie zwrocilem na to uwagi jak pasek byl jeszcze w oryg.Nie wiem moze dorwe jeszcze nowy boczny bezelek i zmienie chociaz ten luz mi az tak nie przeszkadza to jednak wyeliminowanie go sprawilo by mi satysfakcje he he😷I zauwazylem jeszcze u siebie ze lewy gorny przycisk jak sie go naciska to ma taki klik.Mam nadzieje ze ten klik nie bedzie mial wplywu na water resistant🙂A tak to zegar jak dla mnie sztos.Piekny😍Jedno z G shock owych marzen spelnione😊

Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek

Witam kolegów, pytanie orientujecie się gdzie teraz można dostać w miarę tanio czarny pasek do niego? dzięki za podpowiedzi

Witam. Wiem, że wątek stary, ale o to chodzi. Mam pytanie odnośnie wyświetlacza MIP w GPR-B1000. Jak się on sprawuje? Miał ktoś z nim jakieś problemy?

Godzinę temu, Bonifacyzp napisał(-a):

Witam. Wiem, że wątek stary, ale o to chodzi. Mam pytanie odnośnie wyświetlacza MIP w GPR-B1000. Jak się on sprawuje? Miał ktoś z nim jakieś problemy?

Cześć, używałem chyba ze 3 lata i żadnych problemów nigdy nie mialem. Niektórzy piszą że wyświetlacz migocze, ale on się poprostu odświeża co 1 sekundę, przez to też stoper obsługuje pomiary tylko do 1s a nie do np 1/100s.

Teraz, Bonifacyzp napisał(-a):

Dzięki. A to odświeżanie co jedną sekundę widać? Czytałem też o wypaleniach MIP. 

Odświeżanie widać w ostrym słońcu pod pewnym kątem,  nie przeszkadza w niczym. O wypalaniu nie slyszalem

22 godziny temu, Bonifacyzp napisał(-a):

OK. Poniżej zdjęcie wypalonego MIP w smartwatchu Garmina. 

fenix6pro.jpg

Przecież garmin to nie gshock 😝