Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

enzo89

Co wskazują małe tarcze w Tag Heuer - co sądzicie o Grand Carrera Calibre 17

Rekomendowane odpowiedzi

Witam proszę mi powiedzieć co wskazują małe tarcze w Tag Heuer Grand Carrera Calibre 17? Czy ta po prawej stronie wskazuje sekundy a po lewej minuty?

Zdjęcie zegarka https://www.google.pl/search?q=tag+heuer+grand+carrera+calibre+17&client=firefox-b-ab&dcr=0&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi5_tnm_oHZAhXCbVAKHQbEBnUQ_AUICigB&biw=1600&bih=786#imgrc=tqyaIxpzbi9Z0M:

Powiedzcie co sądzicie o tym modelu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Posiadacie może filmik jak to wszystko powinno działać? W jaki sposób ustawia się te małe tarcze? Czyli jak stoper jest wyłączony sekundnik nie działa? Dwa przyciski po prawej stronie zegarka służą pewnie do resetowania tych minut i sekund? Jestem zainteresowany zakupem i tak się zastanawiam jak to wszystko działa. Doświadczenia z zegarkami szczerze mówiąc mam zerowe. W internecie nie znalazłem wielu informacji na temat działania tego zegarka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podałeś link w pierwszym poście, wejdź, kliknij "filmy" i będziesz miał jak to wszystko działa.

Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.