Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

leszek 1951

Doxa by Synchron

Rekomendowane odpowiedzi

Chcialbym przeczytac Wasze opinie o tym zegarku werk 2789-1 17 kamieniowy- dziekuje ;)

leszek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciezko mi sie ustosunkowac-automat ety z 70tych na 17 kamieniach (ztego co wiem wersja to eta ale - 1 powinna byc na 25 kamieniach i miec mozliwosc szybkiego ustawiania daty i dnia), wiec troszke nie gra.

produkcja synchrona ...czyli czasy kryzysu...

Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie

Adam Wisniewski - Snerg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ma szybkie przestawianie daty jednak wahniku pisze 17 jewels a na werku 2789-1

leszek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ma tez dzien tygodnia?jesli tak to masz mniej popularna wersje o ktorej nie wiedzialem:) co nie znaczy ze gorsza, rezerwa tego zegarka w przyadku 25 kamieni to 46h czyli przy 17 bedzie okolo 40-44h:), co do opini to ja generalnie nie jestem fanem zegarkow sygnowanych synchron - widzialem identyczne poza napisem na tarczy cymy i doxy z synchrona...lekka produkcja seryjna, co do tej ety to jednak dokladny i fajny mechanizm...

pozdrawiam

R

Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie

Adam Wisniewski - Snerg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wkleiłem link z konkursu w który była zapewne Doxa z identycznym werkiem - ten werk był montowany także w Cymach Synchron

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez mi sie kojarzylo z cyma - widzialem oba zegarki - doxa i cyma- poza napisem na tarczy nie do odroznienia.

;)

Adam Wisniewski - Snerg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.