Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Adidos

Czy warto je kupić

Rekomendowane odpowiedzi

Witam planuje zakupić zegarki RM389EX9 LORUS CHRONO oraz CASIO EFR-546L 2AV STOPER 100M. Czy warto je kupić czy może polecicie coś innego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup jeden droższy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam planuje zakupić zegarki RM389EX9 LORUS CHRONO oraz CASIO EFR-546L 2AV STOPER 100M. Czy warto je kupić czy może polecicie coś innego

A po co Ci dwa tak podobne zegarki? Z ciekawych chrono w tych pieniądzach polecam:

https://www.watchshop.com/mens-rotary-exclusive-vintage-chronograph-watch-gs00600-04-p100016802.html

wg mnie bije na głowę zaproponowane przez Ciebie i osobiście bym go wybrał, gdyby nie to, że są to dla mnie wszystko zbyt duże zegarki, no i nie jestem fanem funkcji chronografu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpowiadając na pytanie, jeśli chcesz mieć dwa zegarki podobne do siebie to i Lorus i Casio robią zegarki na przyzwoitym poziomie. Ale vonziej ma rację, lepiej jeden droższy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.