Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość tymon_ns

zegarki - KOMPENDIUM WIEDZY,

Rekomendowane odpowiedzi

Gość tymon_ns

witam...

poszukuje zegarka - ale z faktu iz dopiero zaczynam "przygode" z czasomierzem poza aktualnie prezentowanymi modelami znajdujacymi sie na stronach producentow nie znam zadnych poprzednich i stad moje pytanie - czy istnieje jakas strona internetowa na ktorej mozna zobaczyc caly przeglad zegarkow narecznych poszczegolnych producentow (powiedzmy z ostatnich 10lat) wraz ze zdjeciami - czy takie KOMPENDIUM internetowe w ogole istnieje...?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba nie istnieje - najlepszym kompendium jest nasze forum :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Zgadza się. Jeżeli masz jakieś pytanie dotyczące historycznych czasomierzy IWC, to chętnie pomogę. Na przykład Yargoth ma świetnie rozpracowany temat Omegi, MasterFan może pomóc w zakresie Girard-Perregaux czy Jaeger-LeCoultre... i można by tak wymieniać następnych Klubowiczów, którzy w historii poszczególnych firm są mocni. Sporadycznie zdarza się, że jakieś pytanie na Forum nie znajduje odpowiedzi.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tymon_ns

dziekuje za pomoc i odpowiedz - przyznam szczerze ze od niedawna zaczal interesowac mnie temat w nabycia zegarka w ogole - stad tez sadzilem iz moze istnieje cos takiego jak "katalog" (np w formie elektronicznej) wraz ze zdjeciami,historia i przedstawieniem poszczegolnych modeli czasomierzy,

w niedlugim czasie bede mial dosc konkretne pytanie a w zasadzie prosbe o pomoc - mam nadzieje iz dzieki Waszej pomocy i przede wszsytkim doswiadczeniu uda mi sie dokonac wlasciwego wyboru, pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.