Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość absztyfikant

Szukam i szukam...zamiast zapytać.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość absztyfikant

drodzy Forumowicze. Od pewnego czasu poszukuję zegarka dla siebie. Nie będę się tu rozpisywał jak to chodziłem po sklepach itp... krótko: Zegarek ma być prostokątny acz delikatny w wymiarach (max. 38x34-35), automat, z datownikiem, skórzany pasek, srebrna koperta. Ideałem jest Epos Perfection 3327 lub 3329, no ale cena... Właśnie, cena... Chciałbym wydać ok. 2000PLN. Wiem że to niewiele, ale może..? Siedzicie w tym temacie już długo więc macie obcykane miejsca co gdzie można dostać. Pomyślcie w wolnej chwili i pomóżcie troszkę. Z góry dziękuję i pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

epos_logo.jpg.8c112fd1fff37da5649af0cec7869bc5.jpg  Jak go nie lubić!

.................................................................
"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość absztyfikant

He, he:-) A więc dokłanie się przyjrzałem tym okazom Panie Tik Tak:-) Muszę przyznać ze bardzo spodobał mi się ten pierwszy, jednak jakoś nie widzę się w kwadracie... A co do drugiego, to o ile pamiętam, ceniłeś go sporo ponad 2000? A może masz jakieś jego zdjęcie z dalszej perspektywy? Przepraszam, byłem pewien że to Ty je sprzedajesz... :oops: dzięki:-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
epos3349s5.jpg

"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość absztyfikant

Ładny...:-) Chociaż, troszkę za duży jak dla mnie... Nie należę do drobnych ludzi ale nie ma dla mnie nic gorszego niż wielki odstający zegarek na ręku:-) Mój musi być delikatny. Facet ceni go 3000. Chyba za drogo jak dla mnie... Co nie znaczy że nie wart swej ceny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poszedł pm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.