Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Marcinas69

Casio CA-53W z kalkulatorem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Trafiłem na allegro https://allegro.pl/poreczny-zegarek-casio-ca53w-z-kalkulatorem-i6888299589.html#aboutSeller. Cena jest nieco niższa niż np. na zegarowni i dużo niższa niż na amazonie. Jednak opinie z google o samym sklepie w rodzinej miejscowości budzą wątpliwości...Ktoś pomoże? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja za bardzo się nie znam, ale rozkminiam go tak, że gość sprzedaje lokówki, suszarki, słuchawki i zegarki, ponad to nic nie pisze o gwarancji, jedynie w opcjach ma 12msc gwarancji sprzedawcy. Z jednej strony opinie, o których piszesz mogą być na temat lokówek i suszarek więc nie ma co się bać. Z drugiej strony jednak, gość sprzedaje co mu "wpadnie", nie zegarki, za 100zł masz już jakiś wybór w podstawowych modelach casio więc może lepiej dozbierać, poszukać czegoś pewniejszego? Osobiście bym wybrał tę drugą opcję.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

https://allegro.pl/zegarek-casio-ca-53-meski-kalkulator-retro-gw-3-3-i7015390752.html?utm_source=ceneo&utm_medium=cpc&utm_campaign=feed

Tutaj masz drugi znaleziony przez ceneo,  sprzedawca już bardziej zegarkowy, karta gwarancynja w komplecie. Ogólnie zegarek wygląda ok, na 99% oryginał, ale specem nie jestem. Fajny zegarek, przypomina mi czasy szkolne kiedy to taki sprzęt był obiektem westchnień i nieoceniona pomocą naukową na kartkówkach :P

Kolekcja Casio Retro to niezbyt drogie zegarki więc cena moim zdaniem podejrzana nie jest. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za pomoc, druga oferta faktycznie wygląda dużo lepiej i myślę, że decyzja jest podjęta. Sentyment, Powrót do przyszłości i Breaking Bad sprawiły, że muszę go mieć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.