Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Marcin Pawlak

Witam wszystkich miłośników

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich Miłośników i Miłośniczki zegarków maści wszelakiej  :D

Mam na imię Marcin. Na forum jestem już jakiś czas a wcześniej przeglądałem je jako "gość". Po takim czasie wypada już coś napisać o sobie  :) .

Pierwszy zegarek dostałem w wieku 6 lat i od tego czasu nie rozstaje się ze swoimi czasomierzami.Mimo, iż to jest kawałek czasu swoją pasję rozwijam od jakiś 3 lat. Wcześniej byłem typem jedno-zegarkowca. 

Dotychczas udzielałem się na dwóch grupach na Facebooku. Teraz przyszedł czas na to forum. 

Interesuje się różnymi zegarkami jednak moje zainteresowania podążają głównie w kierunku zegarków japońskich (Orient i Citizen) jak również polskich micro marek zegarkowych. W mojej kolekcji dominują zegarki takich marek jak Orient i Vratislavia Conceptum. Z marek szwajcarskich znalazły się u mnie tylko te najtańsze ale mam zamiar w przyszłości to zmienić  ;) .

Mam nadzieję, że nie będę tylko korzystał z wiedzy innych osób ale też będę mógł podzielić się z innymi swoją wiedzą i spostrzeżeniami. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witamy Kolegę Marcina,

proszę bardzo, szpadel jest w prawym 

górnym rogu i do roboty.

;)

Czas jest moim sprzymierzeńcem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.