Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Marcin Pawlak

Użytkownik
  • Content Count

    306
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

279 Entuzjasta zegarmistrzostwa

About Marcin Pawlak

  • Birthday 03/01/1988

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Lokalizacja
    Opolskie

Recent Profile Visitors

509 profile views
  1. Właśnie spróbowałem sobie to wyobrazić. No cóż. Nigdy nie zrozumie azjatyckiego poczucia stylistyki. Będę musiał się kiedyś pobawić nieco swoim kalkulatorem, sceneriami i filtrami. Ten zegarek wizualnie niesamowicie daje radę ale zrobić mu dobrą fotkę - oj ciężko.
  2. Kwarcyk, cyk, cyk, cyk... ... generalnie se cyka i tak skacze a nie płynie 😉
  3. Stan na dziś... choć jeszcze na początku tego roku było prawie drugie tyle.
  4. Ja czekając na swoją połowicę, jak Ta trwoniła resztki mojej pensji, urozmaiciłem sobie czas przymiarką Seiko. Tarcza na żywo prezentuje się na prawdę ciekawie.
  5. Marcin Pawlak

    Orient

    Co jak co, ale Orient umie w niebieski tarcze 😉
  6. Że jesteś za niski... Natomiast sam obwód nadgarstka to jedno a jego kształt to drugie. Nawet przy nadgarstkach o tym samym obwodzie zegarek może leżeć inaczej.
  7. Bateryjka może być? Tak, na szkiełku jest paproch. A nawet dwa, czy tam trzy...
  8. Nie wiem od kiedy i które serie ale tak, część Orientów jest produkowana w Chinach. Na jednym z Orientów miałem zawieszkę z napisem "Cased in China". Oczywiście mechanizm japoński i taką informację widziałem na tarczy zegarka.
  9. Postarałem się na mocne 29,5% 😉 Długo się zastanawiałem , którą wersję wziąć. To, że 104 to wiedziałem od dawna. Ale wybór wersji to była męka. Wszystkie odmiany 104 są udane a do wyboru tylko jeden. No i co jakiś czas nachodził pomysł typu - a może by tak 105?
  10. Dziękuję. Nie będę ukrywał, że cieszy. Natomiast ciekawe dlaczego miałby być taki "niesinnowaty"?
  11. Tym skromnym zdjęciem, popełnionym kalkulatorem, pozwolę sobie zgłosić akces do szanownego klubu.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.