Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

walek75

Witam serdecznie w Nowym Roku

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich Forumowiczów,

Mam na imię Marcin. Zegarami wiszącymi (i nie tylko) interesuję się amatorsko już od jakiegoś czasu. Na Forum trafiłem przypadkiem, szukając odpowiedzi na kilka pytań. W starych zegarach bardzo lubię precyzję mechanizmów z jaką zostały wykonane ( w większości) oraz niezaprzeczalny kunszt ich twórców.

Pozdrawiam

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolega @mefisto333 fuchę fajną podłapał, stoi przy drzwiach i mówi wszystkim dzień dobry, he, he fajnie jak w przedwojennej kamienicy zarządca budynku  :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zarządca budynku... :D Manager bramy wejściowej stalowej, kutej, dwuskrzydłowej.

Pod Harrodsem takiego widziałem. Stał w zielonym szlafroku, trzymał drzwi, żeby nie wypadły z futryny i... to chyba całe jego zajęcie. Fajna fucha, tylko gorzej, jak człowiek zgłodnieje albo... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.