Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

ch24.pl

Cartier Santos de Cartier Chronograph – SIHH 2019 [zdjęcia live, cena]

Rekomendowane odpowiedzi

Przeprojektowaną w 2018 roku kolekcję Santos uzupełnią teraz nowe modele z chronografem - masywniejsze i zdecydowanie bardziej sportowe od wersji bazowej. Funkcję stopera dołożono nie zaburzając przy tym kształtu łatwo rozpoznawalnej koperty.

Wyświetl pełny artykuł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się podobają, ale tylko na paskach. Te z bransoletami mnie irytują przez nadmiar widocznych śrubek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może dlatego że w wersji z chronografem śrubki w bransolecie są w innym kolorze i to dosyć mocno rzuca się w oczy . W wersjach https://ch24.pl/cartier-santos-gradient-blue-dial-sihh-2019-cena/ i https://ch24.pl/cartier-santos-sihh-2018-dostepnosc-cena/ nie jest to już tak widoczne . Z drugiej strony jest system szybkiej wymiany bransolety na pasek QuickSwitch tak wiec można szybko dokonać tej operacji bez narzędzi . Ciekawe jak żywotność tego systemu ?

Dodatkowy pasek jest tez w zestawie, wiec chyba nie jest źle.

Nadal mi się podoba . Jakbym miał kupować tej klasy zegarek ( w ok. takim budżecie ) to byłby jeden z moich faworytów obok Suba. Może i Sub by wygrał jako bezpieczny wybór ale ...

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.