Lajsta 0 #1 Napisano 31 Maja 2019 #wostok koronka nie wklikuje sue spowrotem na pozycje nakręcania, gdy ja zakręcam mechanizm sue blokuje, zegarek działa gdy koronka jest luźna i jest nakręcany podczas noszenia, aczkolwiek i tak czasem się zatrzymuje. Kupiony w meranom rok temu. Zegarmistrz chciał 200 zł (3/4 ceny nowego)za wymianę cxkego mechanizmu a to wyglada na jakaś pier**le. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtek Kiwi 1319 #2 Napisano 31 Maja 2019 #wostok koronka nie wklikuje sue spowrotem na pozycje nakręcania, gdy ja zakręcam mechanizm sue blokuje, zegarek działa gdy koronka jest luźna i jest nakręcany podczas noszenia, aczkolwiek i tak czasem się zatrzymuje. Kupiony w meranom rok temu. Zegarmistrz chciał 200 zł (3/4 ceny nowego)za wymianę cxkego mechanizmu a to wyglada na jakaś pier**le.Wolności 50 obok jubilera, po stronie targu. Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach