Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Cineex

Gg-1000 z czerwonym paskiem..

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Dzisiaj zarejestrowałem się na forum. Wcześniej trochę sledziłem niektóre dyskusje odnośnie g-shockow mianowicie dlatego że pracuje w ciężkich warunkach a te watche są faktycznie znakomite. Posiadam dwa modele Dw-5600e i Gax-100b.Moze nie jest to najwyższa półka ale ja naprawdę jestem w szoku jak wytrzymałe są te zegarki więc postanowiłem sobie kupić nowy.. O Gw-9400 tyle się naczytalem że byłem prawie pewny aby go zamówić ale sprawdziłem najpierw na ręce w sklepie. Pierwszy powyższy "Romek", później jak w temacie Gg-1000 i na koniec Gwg-1000.Romanek to bardzo sportowy zegarek i chyba nawet mniejszy od mojego Gaxa a zależy mi też aby był duży, dodam że te wszystkie czujniki i sensory raczej nie są mi potrzebne ale solar by się przydał. Gg-1000 jest piękny, bardzo ładny zegareczek więc go kupiłem na eglobal, czarny a dlaczego to zaraz. Gwg-1000 jest dla mnie ale cena w sklepie którym oglądałem - 2720zl!. Na eglobal niecałe 1900zl ale to jest na mój portfel i tak za dużo poza tym nigdy wcześniej nic tam nie kupowałem. Dużo ludzi tu pisało że jak Gg-1000 to tylko ten z zielonym paskiem. Znalazłem w necie tylko dwie fotki czarnego z czerwonym paskiem i uważam że jest mega. Prosiłbym co o tym sądzicie?.

post-110045-0-68111000-1563899573_thumb.jpg

post-110045-0-73140500-1563899627_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o ile dobrze pamiętam, to one bywały wadliwe i miały rózne "choroby", ale pocszukaj na ten temat dokłDNIE W DZIALE O G-SHOCKACH, EWENTUALNIE POOGLADAJ FILMIkI MATEJA NA YOUTUBE, zebys sie później nie rozczarował, jak sie okaze , ze jednak nie taki pancerny, jak inne g-shocki. Zaznaczam, że może mnie pamięć zawodzic co do modelu, ale wydaje mi sie , ze to własnie o tego "zubozonego" mudmastera chodziło.

Njalepiej zapytaj kolegów wprost o ten model w dziale g-shock.

wizualnie z czerwonym paskiem fajny, ale od g-shocka wymaga sie tez , a może przede wszystkim niezawodności i wytrzmałości, dlatego polecam "zgłębic temat", co do tego konkretnie modelu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.