MichałS 1597 #1 Napisano 26 Lipca 2019 Właśnie przyszedł po 9 dniach podróży z Singapuru. Z marszu dostał pasek, bo bransolet nie znoszę, nawet ta z SARB033 poszła do ludzi. Swoją drogą, bransoleta dostępna dla chętnego: http://zegarkiclub.pl/forum/topic/177575-bransoleta-19mm-seiko-nowa/ Natomiast sam zegarek jest świetny, na żywo wygląda kapitalnie. Fantastyczne wskazówki i tarcza w kratkę. No i prawie całkowicie schowana koronka i polerowana koperta - całość prezentuje się wyjątkowo ciekawie. Z jakiegoś powodu natychmiast kojarzy mi się z lekcją matematyki w podstawówce. Znakomity zakup za niecałe trzy stówy. 0 Ticking away the moments that make up a dull day.To już ostatni zegarek, więcej nie kupuję. O! Zegarek! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2 Napisano 26 Lipca 2019 Raz jeszcze gratuluję, może się podobać :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #3 Napisano 26 Lipca 2019 Podoba mi się.Gdzie brałeś? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichałS 1597 #4 Napisano 26 Lipca 2019 Gdzie brałeś? W Creationwatches, mieli krótko i znów nie mają, warto się u nich zapisać na powiadomienie o dostępności, kupiłem jakiś kwadrans po otrzymaniu maila o pojawieniu się tego modelu w magazynie, krótko po tym znowu zniknął ze stanu. Na skywatches.com.sg nie widziałem jego dostępności już od bardzo dawna. 0 Ticking away the moments that make up a dull day.To już ostatni zegarek, więcej nie kupuję. O! Zegarek! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #5 Napisano 26 Lipca 2019 Dzięki.Trochę mały, ale fajny 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dida1007 5 #6 Napisano 29 Lipca 2019 Gratki Rozmiar jest w sam raz, jedynie czego nie widać na fotkach, jest trochę gruby, ale chowa się w nadgarstku więc nie specjalnie to przeszkadza. Czarny pasek fajnie kontrastuje z tarczą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichałS 1597 #7 Napisano 29 Lipca 2019 Swoją drogą, bransoleta jak na budżetowe Seiko 5 jest według mnie całkiem spoko - trochę lekka (sprawia wrażenie wykonanej ze szczotkowanego aluminium), matowa, ciut old-schoolowa. Gdybym tolerował bransolety w ogóle to bym ją u siebie zostawił, ale ogólnie wolę jednak pasek. Grubasek w profilu jest, dekiel mu trochę odstaje, ale tak jak zauważyłeś - znika to w nadgarstku. 0 Ticking away the moments that make up a dull day.To już ostatni zegarek, więcej nie kupuję. O! Zegarek! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dida1007 5 #8 Napisano 29 Lipca 2019 Masz może jakieś NATO w pasującym rozmiarze, bo zastanawiam się jak by wyglądał, ale perlon chyba bardziej by przypasował. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichałS 1597 #9 Napisano 31 Lipca 2019 Niestety nie. Tylko pasek. 0 Ticking away the moments that make up a dull day.To już ostatni zegarek, więcej nie kupuję. O! Zegarek! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dida1007 5 #10 Napisano 28 Lutego 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #11 Napisano 28 Lutego 2020 Ale ładny 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach