Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Maciek1984

Czy aby na pewno oryginał?

Rekomendowane odpowiedzi

Na allegro znalazłem taki oto zegarek:

https://allegro.pl/oferta/eberhard-co-scafomatic-8479938566?utm_medium=app_share&utm_source=facebook

... sam nie wiem co o nim myśleć. Cena wręcz dumpingowa...

Osobiście mi się podoba, ale nie jestem pewien czy to oryginał.

Jak myślicie?

Pozdrawiam

Sekunda jest częścią minuty, minuta częścią godziny, godzina częścią zegara, a zegar częścią życia. . .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek jest imo oryginalny, ale cena i fragmenty opisu skopiowane wprost z chrono24, wyglądają podejrzanie.

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie...

Czy nie wiedział jak zrobić swój opis? Nie wiadomo...

Co prawda, sprzedawca ma 100% pozytywnych opinii, ale sprzedał raptem 2 rzeczy na przestrzeni ostatnich 3 miesięcy.

Wiem, najlepiej byłoby go zobaczyć na żywo...

Sekunda jest częścią minuty, minuta częścią godziny, godzina częścią zegara, a zegar częścią życia. . .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość bazant

Z doświadczenia wiem że kopiowanie opisów to norma.

Wystarczy abyś wysłał do Niego mejla z prośbą o zdjęcie zegarka o określonej godzinie, tak jak to jest praktykowane na chrono24.

Kilka razy wysyłałem zapytanie aby ktoś ustawił zegarek na godzinę np: 09:27 i wtedy wiem że ktoś ten zegarek ma u siebie.

Druga sprawa to ochrona kupujących na allegro więc będzie trochę chodzenia ale pieniądze powinieneś odzyskać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.