Sign in to follow this
Followers
0
Ulysse Nardin Executive Tourbillon Free Wheel
By
Timeandwatches, in Internet
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By Timeandwatches
Iwtem Potężny Smok wzbił się w niebo xD. Tak wyszło, że ostatnie dwie recenzje, hands-on czy jakkolwiek by nie nazwać tych materiałów, dotyczyły zegarków z dużą wodoszczelnością i obrotowym bezelem. Tym razem, totalnie w kontrze do Meccaniche Veneziane Nereide i trasera SuperSub, zapraszam do poznania Fiyta Mach Automatic o numerze referencyjnym WGA881002.BBB. Czytaj dalej
-
By Timeandwatches
Na morzu, nawet w czasie najdzikszych wyścigów należy przestrzegać zasady mówiącej o tym, że prędkość trzeba kontrolować, by panować na powierzchni wody (wyczytałem to w materiałach prasowych Mido). Ale co poeta miał na myśli?!
Kolekcja Ocean Star, goszcząca na www.timeandwatches.pl już wielokrotnie, powiększyła się o specjalną edycję, której mechanizm wyposażony jest w komplikację stopera. Czyli nie dość, że diver, to z tymi "kółeczkami w środku". Czytaj więcej
-
By Timeandwatches
Miłość jest w powietrzu, słońce zostaje zaćmione gigantycznym lizakiem w kształcie serca, rekordy wyświetleń biją komedie romantyczne, zaś oportuniści, samotni i single z wyboru "walą tynki" w postach i relacjach w mediach społecznościowych. Jest pięknie, nadzwyczaj słodko i bardzo czerwono. Zostaliście ostrzeżeni - zaraz przeczytacie o zegarkowych walentynkach. Czytaj więcej
-
By Timeandwatches
Dostałem mejla z informacją prasową o, uwaga, Swatch'u. To wydarzenie sprawiło, że odpaliłem chmurę i zacząłem pisać. Kiedyś te urocze Szwajcarki (wiecie Swatch - Swiss Watch - Szwajcarek) już się pojawiły na Timeandwatches. Było to również w okresie przedświątecznym, a że historia lubi się powtarzać, to ruszamy na zakupowy szał w towarzystwie plastikowego Swatch'a. Albo wskakujemy do króliczej nory, żeby poszukać w tym sensu. Zobacz więcej
-
By Timeandwatches
Niezależny, szwajcarski producent - Oris - zaprezentował właśnie limitowaną edycję zegarka do nurkowania. To drugi zegarek stworzony we współpracy z Coral Restoration Foundation (CRF). Jest on szczególnie wart uwagi z przynajmniej dwóch powodów. I nie mam na myśli koloru tarczy, ani liczby prezentowanych stref czasowych. Wiecej ...
-