Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Wieniek1410

Powitanko

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka

Witam i pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych zegaromaniaków  smile.png

Trafiłem na forum (w sumie przypadkiem) gdyż szukałem info o Citizenie CB0010-88L, którego w końcu kupiłem.

Jednak zacząłem czytać też inne tematy i chyba mnie wciągnęło, lubię mechanizmy bo mają duszę (takie zboczenie z motocykli)

Przypomniałem sobie też o ruskim zegarku, który od ponad 20 lat leży w szufladzie, wykopałem go spod rupieci i okazało się że to Poliot Chronograf 3133, jak się dowiedziałem co to jest, no to mnie już całkiem wciągnęło.

Od tygodnia pytam się wszystkich znajomych czy nie mają jakichś starych ruskich zegarków biggrin.png , no i dzisiaj dostałem aż 4 NOS-y, w tym piękną Rakietę "Różę wiatrów"

Odpaliłem toto pierwszy raz od opuszczenia fabryki, i od rana się przyglądam jak chodzi biggrin.png , jest dobrze tylko +4s przez 14 godzin cool.png

Za jakiś czas pochwalę się zdjęciami w odpowiednim dziale.

W sumie, razem z kupionym Citkiem, przez tydzień stałem się posiadaczem 6-ciu zegarków, teraz jakieś pudełko muszę kupić chyba biggrin.png

Pozdrawiam

Wiesiek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.