Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Xyen

Zegarki Rosefield

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam zegarka na prezent dla dziewczyny. Ona nie jest żadnym znawcą, lubi po prostu to co ładne i podobają jej się rzeczy w stylu Daniel Wellington. Ja jestem świadomy, że takie marki to badziewie nie warte swojej ceny i chciałbym kupić jej coś w podobnym stylu i cenie ale też dobrej jakości. 

W trakcie moich poszukiwań trafiłem na zegarki rosefield. Wyglądają ładnie, są w takim minimalistycznym stylu. Ale nie znalazłem nigdzie żadnych konkretnych opinii i informacji na temat tej marki. Niby jest to firma z Nowego Jorku, ale nie mogę mieć pewności że to nie chińskie tanie produkty z dodanym logo, tak jak to jest z DW. Czy ktoś wie coś na ten temat? Warto to kupić? A jeśli nie to czy może jest jakaś marka zegarków w podobnym stylu którą już kupić warto? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm widziałem ten poradnik, ale raczej są tam pokazane zegarki męskie. 

I tak w szczególności zależałoby mi na zegarku z bransoletą mesh 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

350zł

Ten Rosefield to ogólnie raczej zły wybór?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popatrz w Skagenach (pierwszy link w moim poprzednim poście), coś powinno się udać znaleźć, ew. Timex Fairfield (damski ma 37 mm):

https://www.timex.de/de_DE/fairfield-37mm-mesh-stainless-steel-watch/Fairfield-37mm-Mesh-Stainless-Steel-Watch.html?dwvar_Fairfield-37mm-Mesh-Stainless-Steel-Watch_color=Silver-Tone-White&cgid=fairfield-womens#start=1

Mesh tylko czy i bransoleta może być?

Lorus, Pulsar, Casio i Seiko - tam tez coś może być.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.