Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Po Bieda

Kupię PUW1000/1001 elektryczny Porta, Elechron lub przerzutnik

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, potrzebny mi mechanizm elektryczny PUW1000, PUW1001 lub pokrewne jako dawca części. Występował m. in. w zegarkach Helbros, Porta, Polaris. Ewentualnie, jeśli ktoś posiada, przerzutnik do takiego mechanizmu - w moim wyłupany jest kamień. 

"Proszę pamiętać, że zdecydowane stwierdzenia, takie jak „wszystko”, „zawsze” i „bez wyjątku” rzadko mają zastosowanie w dziedzinie radzieckich zegarków". (Mroatman)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez vespa
      Witam
      Mój zegarmistrz, starszy pan, prosił mnie o pomoc w zdobyciu koła godzinowego do zegarka BULOVA. Chce go uruchomić, ale nie ma dostępu do takich części.
      Mechanizm to PUW1663s (dla porządku - na wahniku jest oznaczenie 1353.10).
      Jeżeli ktoś miałby takie kółeczko na zbyciu, to chętnie je nabędę drogą kupna za rozsądną cenę.
      Pozdrawiam

• Przez rafalczapa
      moja pierwsza Stowa, tarcza malowana w Chronosie, wskazówka sekundnika ponownie "złota" a w środku PUW 261 na 21 kamieniach po przeglądzie i z odchyłką dobową - 2 sek./dobę :-D
    • Przez rafalczapa
    • Przez rafalczapa
      werk PUW 261 wersja na 21 kamieniach (podstawowa na 17-tu) z lat 1960-1966
    • Przez masumial
      zegarki nareczne.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.