damhol 0 #1 Napisano 30 Marca 2021 (edytowane) witam posiadam zegarek seiko GPS solar aston n0329 i nie wiem w jakim polozeny ma byc sekundnik czy tam gdzie pisze 'pol' czy w strefie czasowaj plus 1 jak na zdjeciu najbardziej by mi zalezalo aby sekundnik dzialal jak sekundkik moze zna ktos taka kombinacje przyciskow bo jak naciskam jedna kombinacje przekreci sie pare razy i wraca na poprzednie miejsce.. z gory dziekuje za pomoc https://ibb.co/51xF5Q9 Edytowane 30 Marca 2021 przez damhol 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damhol 0 #2 Napisano 5 Kwietnia 2021 o wielcy tego forum.. bardzo dziekuje za tak prosta pomoc.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amon 90 #3 Napisano 5 Kwietnia 2021 Tam pisze PDL(Azory) , a nie POL. Ustawiasz PAR czyli Paryż. Twój zegarek to chronograf więc wskazówka sekundowa będzie stała na godzinie 12. Sekundy masz na małej tarczy po lewej stronie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damhol 0 #4 Napisano 5 Kwietnia 2021 (edytowane) w koncu ktos pomocny dziekuje! wiem o malym sekundniku tylko troche mnie to denerwuje tyle kasy kosztuje a nie ma opcji ( chyba.. mozee ktos mnie wyprowadzi z bledu ) aby duzy sekundnik nie mogl dzialac jako sekundnik 😕 ps. a te dwie inne wskazowki ? Edytowane 5 Kwietnia 2021 przez damhol 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amon 90 #5 Napisano 6 Kwietnia 2021 Po prawej jest od chronografu, zakres 60min. Na dolnej masz DST czyli czas letni, tryb samolotowy, chyba info o naładowaniu i zasięgu (tak mi się wydaje bo nie miałem Astrona). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damhol 0 #6 Napisano 7 Kwietnia 2021 dziekuje tez mi sie obilo ze to chyba stan naladowania 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KobyS0 8515 #7 Napisano 7 Kwietnia 2021 W dniu 5.04.2021 o 21:46, damhol napisał(-a): w koncu ktos pomocny dziekuje! wiem o malym sekundniku tylko troche mnie to denerwuje tyle kasy kosztuje a nie ma opcji ( chyba.. mozee ktos mnie wyprowadzi z bledu ) aby duzy sekundnik nie mogl dzialac jako sekundnik 😕 ps. a te dwie inne wskazowki ? no, no, szału z komplikacjami nie ma i też wygląda jak wygląda.... a te dwie wskazówki winny byc opisane w instrukcji obsługi ale podobno wish nie daje.......... żarcik... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damhol 0 #8 Napisano 7 Kwietnia 2021 (edytowane) 3 hours ago, KobyS0 said: no, no, szału z komplikacjami nie ma i też wygląda jak wygląda.... a te dwie wskazówki winny byc opisane w instrukcji obsługi ale podobno wish nie daje.......... żarcik... jest niemiecka instrukcja nie zrozumiala i nie wiadomo gdzie zakow pana.. to byl prezent od od niemieckiego ojczyma Edytowane 7 Kwietnia 2021 przez damhol 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach