mdp1984 23 #1 Napisano 16 Kwietnia 2021 Witam Szukam ciekawych modeli Casio najlepiej seria edifice. Zegarek używany w kwocie do 250zł. Szukam dużego zegarka od 45mm w górę. Tarcza nie może być nudna czyli mile widziany chronograph lub datownik. Koperta cała ze stali (bezel nie malowany), pasek lub bransoleta (to jest bez różnicy) P.S posiadam już Casio ef 328 a casio ef 527 jest już na liście zakupów. 0 Telefon nigdy nie zastąpi zegarka. To, że pokazuje godzinę nic nie znaczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Breitling 13048 6386 #2 Napisano 16 Kwietnia 2021 24 minuty temu, mdp1984 napisał(-a): Witam Szukam ciekawych modeli Casio najlepiej seria edifice. Zegarek używany w kwocie do 250zł. Szukam dużego zegarka od 45mm w górę. Tarcza nie może być nudna czyli mile widziany chronograph lub datownik. Koperta cała ze stali (bezel nie malowany), pasek lub bransoleta (to jest bez różnicy) P.S posiadam już Casio ef 328 a casio ef 527 jest już na liście zakupów. na pepperku jest wrzutka Edka z amazona , może Ci podejdzie 465 zł https://www.pepper.pl/promocje/zegarek-casio-efr-s567d-2avuef-384687 EDYTA: chyba zaspany jestem no przeczytałem 450 zł ale może warto do nowego dozbierać ? niekoniecznie do tego z linku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mdp1984 23 #3 Napisano 16 Kwietnia 2021 32 minuty temu, Breitling 13048 napisał(-a): na pepperku jest wrzutka Edka z amazona , może Ci podejdzie 465 zł https://www.pepper.pl/promocje/zegarek-casio-efr-s567d-2avuef-384687 EDYTA: chyba zaspany jestem no przeczytałem 450 zł ale może warto do nowego dozbierać ? niekoniecznie do tego z linku Nowy może być nawet w wyższej cenie bo i tak będę szukał używanego na allegro. 0 Telefon nigdy nie zastąpi zegarka. To, że pokazuje godzinę nic nie znaczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Breitling 13048 6386 #4 Napisano 16 Kwietnia 2021 18 minut temu, mdp1984 napisał(-a): Nowy może być nawet w wyższej cenie bo i tak będę szukał używanego na allegro. tu masz kilka szt. Edków https://www.timestore.pl/Marka/Casio/Edifice/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 32070 #5 Napisano 16 Kwietnia 2021 2 godziny temu, mdp1984 napisał(-a): Nowy może być nawet w wyższej cenie bo i tak będę szukał używanego na allegro. Popatrz od @Breitling 13048 na timestore, wys 3dni u Ciebie zegar, dodatkowo 5% zniżki kod: LOJALNOŚĆ może wsrto stówe dołożyć do nowego. Przelew robisz zwykły wszystkie info przychodzi Ci na maila, nr konta. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mdp1984 23 #6 Napisano 16 Kwietnia 2021 2 godziny temu, eddi87 napisał(-a): Popatrz od @Breitling 13048 na timestore, wys 3dni u Ciebie zegar, dodatkowo 5% zniżki kod: LOJALNOŚĆ może wsrto stówe dołożyć do nowego. Przelew robisz zwykły wszystkie info przychodzi Ci na maila, nr konta. W sumie mam 20 zegarków i tylko jeden kupiłem nowy (bo była promocja i nówka była w cenie dobrych używek). Jak mam kupić jeden nowy wole w to miejsce dwa używane w idealnym stanie 0 Telefon nigdy nie zastąpi zegarka. To, że pokazuje godzinę nic nie znaczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mdp1984 23 #7 Napisano 16 Kwietnia 2021 2 godziny temu, eddi87 napisał(-a): Popatrz od @Breitling 13048 na timestore, wys 3dni u Ciebie zegar, dodatkowo 5% zniżki kod: LOJALNOŚĆ może wsrto stówe dołożyć do nowego. Przelew robisz zwykły wszystkie info przychodzi Ci na maila, nr konta. W sumie mam 20 zegarków i tylko jeden kupiłem nowy (bo była promocja i nówka była w cenie dobrych używek). Jak mam kupić jeden nowy wole w to miejsce dwa używane w idealnym stanie Jak na razie wybór padł na Casio EFR 556 koperta 49 mm za 150zł plus 10zł wysyłka. Temat nadal aktualny bo casio nigdy nie za dużo 0 Telefon nigdy nie zastąpi zegarka. To, że pokazuje godzinę nic nie znaczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach