Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Oizo

weryfikacja Tissot T-race

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Panow

Mam prosbe o weryfikacje zegarka ktory kupilem kilka dni temu na ebay.uk (mieszkam w uk).

Zegarek zakupiony od sprawdzonego,prywatnego sprzedawcy,ma ponad 3000 pozytywnych komentarzy-nie jest to handlarz ,po historii sprzedawanych rzeczy,wywnioskowac mozna ze t motocyklista,kolekcjonujacy tez zegarki -mysle ze w jakims stopnio powiazane ze sportemi motocyklowymi.

Chyba w jakims stopniu likwidowal/uszczuplal swoja kolekcje-wczesniej widac ze sprzedanych kilka innych Tissot T-race Limited edition GP,wydawanych chyba kazdego roku,po historii sprzedazy widac ze w dluzszym czasie sprzedal ich 10,kazdy z innej edycji-jak wspomnialem,chyba mial kolekcje.

Za wszystkie te sprzedane zegraki ma wystawione swietne feedbacki.

Kupilem wiec i ja,to zwykly T-race,w mysle dobrej cenie-pelen box,zegarek w znakomtej kondycji.

Tyle wprowadzenia,bo mysle to tez istotne.Teraz fotki.

ot81iV.jpg
x3ivyt.jpg
xZ32FH.jpg
UBOjdX.jpg
kTBRbe.jpg
yY4x9Q.jpg
V9fZH2.jpg
Gm8EHS.jpg
Ik9REI.jpg
FM00vB.jpg

wiem ze Tissot jest mocno podrabiany.

w archiwum znalazlem ten temat-i bym sie tam podpial,ale jest on juz zamkniety w archiwum.

Bardzo prosze o ocene.Na ebay sorzedajacy nie ma zadnych praw  i jezeli cos jest nie tak,bede mogl go z pewnoscia odeslac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nikt nie pomoze?😟

Przepraszam za post pod postem,za swego rodzaju namolnosc...ale jezeli cos jest nie tak,to po prostu musze jak najszybciej odeslac zegarek.

Nie sa bardzo wiem na co zwracac uwage,jak na moje oko,wszystko jest oki-no ale akurat w tym wzgledzie mam zerowe doswiadczenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciężko cokolwiek napisać

podrabiane są prawie idealnie

w twoim egzemplarzu ktoś mocno walczył z deklem

zegarek wstępnie wygląda ok

OMEGA SEAMASTER 300M

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak,dekiel to jedyny minus jaki znalazlem.

No i pasek,musze zamowic nowy,bo ten jest skrocony pod wlasciciela i nawet nie moge zegarka na nadgarstek zalozyc :)

Jak napisalem,postanowilem go zakupic,bo czlowiek ma po prostu swietna opiinie,oraz serie pozytywnych komenatrzy za sprzedane zegarki z kolekcji...no ale tutaj nie bede odgrywac madrego,dlatego wlasnie pytam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi