Nemezis7432 0 #1 Napisano 15 Lutego 2022 Witam,mam problem z ustawieniami w aplikacji G-SHOCK MOVE,a więc po wejściu w aplikację pojawia się na czerwono DEMO MODE,ustawiając tam wszystko co mogę,po wyjściu i ponownym wejściu okazuje się że nic nie ma z poprzednich ustawień.Proszę o pomoc,co robię nie tak? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grandmaster 45 #2 Napisano 15 Lutego 2022 Usuń i zainstaluj ponownie. Uruchom ponownie telefon. Spróbuj na innym telefonie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3947 #3 Napisano 15 Lutego 2022 2 godziny temu, Nemezis7432 napisał(-a): Witam,mam problem z ustawieniami w aplikacji G-SHOCK MOVE,a więc po wejściu w aplikację pojawia się na czerwono DEMO MODE,ustawiając tam wszystko co mogę,po wyjściu i ponownym wejściu okazuje się że nic nie ma z poprzednich ustawień.Proszę o pomoc,co robię nie tak? A założyłeś konto i zalogowałeś na stronie Casio? 0 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemezis7432 0 #4 Napisano 15 Lutego 2022 35 minut temu, Anansi napisał(-a): A założyłeś konto i zalogowałeś na stronie Casio? Sorki, ale niestety nie wiem na jakiej stronie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3947 #5 Napisano 15 Lutego 2022 Na stronie Casio... Casio ID registration. 0 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemezis7432 0 #6 Napisano 15 Lutego 2022 dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzejp1242 1148 #7 Napisano 16 Lutego 2022 https://www.zibi.pl/g-shock/aktualnosci/aplikacja-g-shock-move/?gclid=EAIaIQobChMIo8Xfo6mD9gIVFud3Ch3BlA-yEAAYASAAEgLafPD_BwE 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach